BURO2010
  • 3Baritons
    3Baritons

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Drie Baritons – 3Baritons

Drie Baritons boeken?

Ernst Daniel Smid – Henk Poort – Marco Bakker

3Baritons bestaat uit de unieke combinatie van Nederlands populairste klassieke zangers: Ernst Daniel Smid, Henk Poort en Marco Bakker. Elk kunnen de heren bogen op grote populariteit en vakmanschap als het gaat om opera, operette, concerten, musicals, en TV-, theater- en filmproducties.

Het succes van 3Baritons begon als een eenmalig optreden tijdens een TV-gala van Ivo Niehe. Dit werd zo’n ongehoord succes dat de telefoons niet meer stil stonden met als gevolg: een uitverkocht Carré, een tot de nok gevuld Amsterdams Concertgebouw, talloze TV-registraties en miljoenen aan de buis gekluisterde fans. Dit alles bovendien resulterend in een megaverkoop van hun eerste CD.
Maar de agenda’s van de heren Smid, Poort en Bakker waren destijds al dermate volgeboekt dat er van een lange samenwerking geen sprake kon zijn.

Jaren later besloten zij toch om de lol van toen, de passie van eenieder, weer te stroomlijnen in de vorm van een fantastische act. Een aantal dagen per jaar maken 3Baritons hun agenda’s daarom graag vrij om bijzondere optredens te verzorgen tijdens openbare festivals en besloten bedrijfsevenementen.

Met veel plezier en respect voor elkaars vakmanschap presenteren 3Baritons stijlvolle, klassieke – maar ook vaak feestelijke – melodieën waarvoor het publiek maar wat graag voor applaudisseert.

BURO2010 is het exclusieve boekingskantoor voor de boekingen van 3Baritons.

3baritons-buro2010
Fotografie: Govert de Roos

Prijs Drie Baritons boeken?

Wilt u 3Baritons boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van 3Baritons en de beschikbaarheid van 3Baritons?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van 3Baritons. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van 3Baritons.

Wilt u andere bekende zanggroepen boeken of inhuren bekijk dan ook de zanggroepen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden
  • Als gastsolisten
  • Solo: op aanvraag

Social media Drie Baritons – 3Baritons

Twitter

Video

Nieuws Drie Baritons – 3Baritons