BURO2010
  • Al McKay's Earth Wind & Fire Experience: internationale hitmachine!
    Al McKay's Earth Wind & Fire Experience: internationale hitmachine!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience

De muziek van Earth Wind & Fire behoeft natuurlijk geen introductie meer. De band rondom gitarist, schrijver en muzikaal regisseur Al McKay en zanger Maurice White behaalden wereldsuccessen. Hun vele tijdloze disco- en soul hits, zoals onder anderen Boogie Wonderland, September en In The Stone, zijn generatie overschrijdend en ongeëvenaard in het live circuit!

Al McKay houdt met zeven van de dertien originele leden de muziek van Earth Wind & Fire springlevend. De band toert onder de naam Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience de hele wereld over en is nu ook beschikbaar voor bedrijfsfeesten en festivals in Nederland.

In exclusieve samenwerking met GLP en MusicWithoutBorders kan BURO2010 deze superformatie nu exclusief aanbieden voor de besloten feesten in Nederland en/of voor besloten feesten in het buitenland georganiseerd door Nederlandse opdrachtgevers.

Verwacht van deze internationale hitmachine een avond vol dansklassiekers als ‘Let’s Groove’ en ‘Fantasy’. Een aaneenschakeling van super hits overgoten met Amerikaanse klasse en een authentiek gevoel voor disco en soul!

Over Al McKay’s Earth wind & Fire Experience

Deze waanzinnige band is gebouwd rond de legendarische Earth Wind & Fire-gitarist Al McKay en een groep van de allerbeste studiomuzikanten uit Los Angeles. Veel van deze muzikanten zijn originele leden van de vintage EWF uit de late 70’s/ vroege jaren 80.

De ‘Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience’, die hit na hit van het materiaal van de supergroep uitvoert in de originele toonsoort met het originele gevoel, biedt een prachtige muzikale demonstratie van het oorspronkelijke EWF-geluid.

Gitarist Al McKay leidt de ritmesectie. De blazerssectie, onder leiding van de originele EWF-trompettist Michael Harris, is samengesteld met de talenten van voormalige Tower Of Power en Doobie Brother-leden. De ongelooflijke vocale talenten van Tim Owens overtreft op overtuigende wijze het krachtige vocale ensemble van de meeste groepen.

In een tijd dat veel toppopgroepen optreden met zorgvuldig voorbereide clicktracks en vooraf opgenomen zang en sounds, is het verfrissend om te ontdekken dat de erfenis van deze historische Amerikaanse muziek springlevend is met McKay’s verbluffende Earth Wind & Fire Experience.

De “Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience” is misschien de enige groep in de wereld die deze muziek kan weergeven met het originele gevoel en zonder rook, spiegels en verdere opsmuk. Voor fans van Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience en Amerikaanse funkmuziek in het algemeen – is de band een absoluut fenomeen dat absoluut niet te missen is!

Prijs Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience boeken?

Wilt u Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience  en de beschikbaarheid van Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience.

Wilt u andere bekende zangers boeken of inhuren bekijk dan ook de bands op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Live met band (fullband + artiest)

Social media Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience

Video