BURO2010
 • Anouk: De enige echte rockster van Nederland!
  Anouk: De enige echte rockster van Nederland!
 • Anouk: Exclusief te boeken voor uw besloten event!
  Anouk: Exclusief te boeken voor uw besloten event!
 • Anouk: Te boeken met live band of in akoestische setting!
  Anouk: Te boeken met live band of in akoestische setting!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Anouk

Anouk boeken?

Anouk is een artiest van zo’n wereldklasse dat elke Nederlander trots op haar is. Haar prijzenkast puilt uit van de (dubbel)platina en gouden platen en (inter) nationale awards. Iedereen kent hits als ‘R U Kiddin Me’, ‘Michel’, ‘Nobody’s Wife’, ‘Good God’ en ‘I Don’t Wanna Hurt’. Allemaal nummers die nog dagelijks voorbij komen op de verschillende radio- en clipzenders.

Ook live staat de zangeres op eenzame hoogte, daar kan iedereen die wel eens een show van Anouk heeft gezien over meepraten. Een zangeres met zo’n power, charisma en geweldige liveband is een garantie voor succes en uitverkochte zalen en stadions. Gelukkig is ze het hele jaar door beschikbaar voor exclusieve, besloten optredens. Een unieke mogelijkheid om haar aan het werk te zien samen met collega’s of om belangrijke klanten een concert aan te bieden dat een blijvende indruk achterlaat.
Anouk boeken

Prijs Anouk boeken?

Wilt u Anouk boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Anouk en de beschikbaarheid van Anouk?

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor (alleen) de besloten boekingen van Anouk. Neem contact op via info@aaa2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Anouk. AAA2010 is een joint-venture tussen Agents After All en Buro2010.

Wilt u andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

 • Live Band
 • Klein akoestisch

Social media Anouk

Twitter

Video

Nieuws Anouk