BURO2010
Offerte Persfoto

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Bastiaan Ragas

In de jaren 90 liet Bastiaan Ragas als leadzanger in de boyband Caught in the Act menig hart sneller slaan. Niet alleen waren ze enorm populair binnen Nederland aar hadden ze wereldwijd succes. Hierna heeft hij een prachtige carrière als zanger opgebouwd. Na dit muzikale avontuur werd Bastiaan als hoofdrolspeler in de musicals ‘Aida’ en ‘Drie Musketiers’ zelfs bekroond met een Musical Award voor de beste mannelijke hoofdrol. Als muzikale alleskunner mocht na ook een solo carrière met diverse singles natuurlijk niet ontbreken.  De single ‘Alles’ haalde zelfs de no. 2 positie in de Nederlandse Top 40.

Bastiaan Ragas boeken

Met Bastiaan Ragas en zijn Basband krijg je live entertainment van topniveau voor feesten, evenementen en festivals. Het ideale programma voor openbare en besloten events. Met de vele herkenbare tophits wordt het een geweldig avondje meezingen, feesten en genieten. Een feest der herkenning!

Met zijn dertig jaar lange carrière als popzanger, presentator en theaterperformer weet Bastiaan Ragas precies hoe hij zijn publiek kan ontroeren en vermaken. Succes verzekerd!

Boekingen van Bastiaan Ragas

Met de altijd spontane en enthousiaste Bastiaan Ragas en zijn vierkoppige Basband krijg je een 60 minuten durende, interactieve en energieke liveshow waar het publiek van zal smullen. Natuurlijk kan Bastiaan in overleg tevens de presentatie, introductie of aankondiging op zich nemen en is hij tevens solo te boeken of met pianist.

Prijs Bastiaan Ragas boeken?

Wilt u Bastiaan Ragas boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Bastiaan Ragas en de beschikbaarheid van Bastiaan Ragas ?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Bastiaan Ragas. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Bastiaan Ragas .

Wilt u andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Live Band Show
  • Tape optreden
  • Presentatie

Social media Bastiaan Ragas

Video