BURO2010
  • Blues Brothers Dedication Revue
    Blues Brothers Dedication Revue
Offerte Biografie Website

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Blues Brothers Dedication Revue

The Blues Brothers boeken?

Entertainment van het allerhoogste niveau! The Blues Brothers Dedication revue is een 30-45 minuten durende Blues Brothers tribute show. Deze act wordt omschreven als entertainment van het allerhoogste niveau en werd in 1996 opgericht door little Sonny Cotton en Otis P Morganfield, alias Ted Pickman (amerikaan van geboorte en attitude) en Hans Sligter.

Deze ervaren artiesten namen de orkestband voor de act op met de beste muzikanten uit het Rhythm & Blues circuit. Dit resulteerde in unieke, live klinkende backingtracks, die de perfecte begeleiding vormen voor de soulvolle vocalen en de messcherpe Chicago bluesharp van Cotton en Morganfield zelf. Samen met de overtuigende performance van beide heren staat dit borg voor een high energy

Rhythm & Blues revue, die sinds het begin een daverend succes is.

Naast de bekende Blues Brothers highlights brengt het duo een swingende medley van authentiek klinkende soulclassics, die keer op keer opnieuw het publiek naar de dansvloer zal verleiden. Definitieve erkenning voor de act krijgen Cotton en Morganfield, na de geluidsopnamen en het showconcept aan hem te hebben opgestuurd, als Dan Aykroyd (Elwood Blues in de originele film) zijn complimenten en officiële goedkeuring geeft.

Blues Brothers Dedication Revue

Bekijk hun eigen site hier.

Op deze Website vindt u alles wat u maar wilt weten over ons: “The Blues Brother Dedication Revue”!
Informatie over “Sonny en Otis”. Media, zoals filmpjes en foto’s van optredens (media wordt binnenkort geplaatst) en hoe u ons kunt boeken.

Wat is de Blues Brothers Dedication Revue? Een ode of herinnering aan? Ook, maar de BBDR is voornamelijk onze 30-45 minuten durende high energy tape-act, door velen beschreven als dampend entertainment van het allerhoogste niveau!
The Blues Brothers Dedication Revue act weet altijd haar publiek en fans op z’n kop te krijgen met haar live zang en dans repertoire. Blader onze nieuwe website site rustig door en neem gerust contact op voor boeking of informatie.

Greets, Sonny en Otis

Prijs The Blues Brothers Dedication Revue boeken?

Wilt u Blues Brothers Dedication Revue boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Blues Brothers Dedication Revue en de beschikbaarheid van Blues Brothers Dedication Revue?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Blues Brothers Dedication Revue. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Blues Brothers Dedication Revue.

Wilt u andere bekende zanggroepen boeken of inhuren bekijk dan ook de zanggroepen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden
  • Als gastsolisten
  • Live Band (op aanvraag)

Social media Blues Brothers Dedication Revue

Video