BURO2010
 • Booming Pianos - al jaren the nr.1 pianoshow!
  Booming Pianos - al jaren the nr.1 pianoshow!
 • Booming Pianos - diverse bezettingen mogelijk
  Booming Pianos - diverse bezettingen mogelijk

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Booming Pianos

Booming Pianos boeken?

Booming Pianos is al meer dan 10 jaar letterlijk ‘toonaangevend’ en daarmee de meest succesvolle en meest geboekte pianoshow van Nederland. Na meer dan 1.250 optredens weet Booming Pianos de mensen nog steeds te verbazen. Booming Pianos onderscheidt zich door het interactieve karakter, de talentvolle vaste muzikantenbezetting, maar zeker ook door het gebruik van state-of-the-art licht en geluid, fraai decor en een fijne technische crew. Geen verzoeknummer is te gek voor deze populaire muzikanten, dus u vraagt, wij spelen! Wilt u de Booming Pianos boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of bruiloft… Neemt u dan snel contact met ons op!

Verschillende bezettingen Booming Pianos, duelling piano-show:

 • SMALL 3 pers. (2 pianisten + drums)
 • BASIC 4 pers. (2 pianisten + drums + gitaar of sax)
 • XL 5 pers. (2 pianisten + drums + gitaar + sax)

(Meest geboekt: Booming Pianos Basic)

De bezettingen zijn altijd inclusief professioneel licht en geluid, decor, instrumentarium (o.a. 2 witte vleugels), bedrukte pennen en voldoende aanvraagformulieren voor verzoeknummers. Diverse optionele extra’s zijn tevens mogelijk, zie onder.

TIP: Boek de BOOMING PIANOS DJ erbij voor een avondvullend, non-stop feest!

booming-pianos-inhuren

Extra bij te boeken:

EXTRA MOGELIJKHEDEN ALS U BOOMING PIANOS WILT BOEKEN OP UW FESTIVAL, BEDRIJFSFEEST OF BRUILOFT

BOOMING DJ: Avondvullende Booming DJ inclusief verrijdbare DJ-booth & DJ-equipment (binnen 5 uur). De DJ treedt op in de pauzes van Booming Pianos, zo ontstaat een non-stop party!

BOOMING BABES: Booming Babes zijn twee freestyle danseressen / entertaining showgirls. Zij verwelkomen en enthousiasmeren de gasten met on-the-floor entertainment (ontvangst, freestyle dancing, uitdelen aanvraagformulieren)

BOOMING SAX: De toevoeging van een saxofonist wordt vaak gewaardeerd door uw gasten. De Booming sax creeert een heerlijke sound, veel beweging op het podium en brengt net even dat extra stukje muzikale power bij een solo.

BOOMING (Special) Effects: Booming Pianos neemt altijd het (gratis) Kabuki Gun mee (serpentine geweer). Aanvullend kunt u ook kiezen voor een extra pakket bestaande uit: 50 st blowup beachballs met knipperledverlichting, serpentine stage shooters (geen confetti!) en 2 Co2 blowers.Ook leveren wij optioneel een 16m2 grote led pixel (verlichte) dansvloer.

REQUESTS – U VRAAGT WIJ SPELEN!

Booming Pianos boeken

HOE VRAAG JE JOUW FAVORIETE SONG(S) AAN TIJDENS EEN OPTREDEN?

Er wordt regelmatig gevraagd hoe je een verzoeknummer bij Booming Pianos kan aanvragen. Tijdens een optreden van Booming Pianos liggen er aanvraagformulieren en (een aantal) pennen in de zaal en op de vleugels / het podium. Vul de naam van de artiest, de titel van het nummer en je eigen naam in. De band zal dan spoedig jouw lievelingsnummer spelen!
www.boomingpianos.nl

Prijs Booming Pianos boeken?

Wilt u Booming Pianos boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Booming Pianos en de beschikbaarheid van Booming Pianos?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Booming Pianos. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Booming Pianos.

Wilt u andere bekende bands boeken of inhuren bekijk dan ook de bands op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

 • SMALL 3 pers. (2 pianisten + drums)
 • BASIC 4 pers. (2 pianisten + drums + gitaar of sax)
 • XL 5 pers. (2 pianisten + drums + gitaar + sax)
 • Diverse extras: DJ, 2 Babes, Sax, Special Effects

Social media Booming Pianos

Video