BURO2010
  • Claudia - verrassende metamorfose act
    Claudia - verrassende metamorfose act

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Claudia

Zangeres Claudia boeken?

Met haar bijzondere metamorfose-act als ‘Toos’ (eerstejaars stagiaire in de bediening) zal zangeres Claudia zich tussen uw gasten mengen.
Dat ‘Toos’ niet in de wieg is gelegd voor het werk in de horeca wordt snel duidelijk als haar werkzaamheden definitief uit de hand lopen. Plotsklaps staat zij in de spotlights en ziet ‘Toos’ kans haar levensverhaal te vertellen. Een vliegensvlugge en verrassende metamorfose van ‘Toos’ naar een heuse zangdiva volgt, met repertoire variërend van mooie ballads tot swingende top 40 hits.

Claudia zangeres

Claudia van der Wilt is een fantastische zangeres en presentatrice. Haar schitterende stem en prachtige verschijning zorgen voor een verpletterend optreden: een lust voor oor en oog! Haar veelzijdige, herkenbare repertoire -varierend van mooie ballads tot swingende Top 40- maken direct een topsfeer op uw feest of evenement. Een combinatie van humoristische animatie en perfecte zang: Dat is de beste omschrijving voor de act van Claudia.

Prijs zangeres Claudia boeken?

Wilt u Claudia boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Claudia en de beschikbaarheid van Claudia?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Claudia. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Claudia.

Wilt u andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden
  • Als presentatrice (evt met zang)

Social media Claudia