BURO2010
  • Dave Dekker: Goed, gezellig, dichtbij en 100 procent NL
    Dave Dekker: Goed, gezellig, dichtbij en 100 procent NL

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Dave Dekker

Na een periode waarin Dave te zien was in het Theater en in TV programma’s zoals Topper Gezocht en natuurlijk zijn eigen soap: Dave Dekker Dendert Door, heeft de zanger een duidelijke keuze gemaakt om de focus weer op zijn muziek te leggen. Optreden is wat Dave het liefst doet en waar zijn hart ligt; in stadions, clubs, kroegen, festivals en op uw besloten evenement. Geen podium is te klein of te groot voor Dave. Of het nu voor 54.000 man is in de Johan Cruijff Arena of voor 40 man in een gezellige kroeg, Dave zal overal voor een feest zorgen waar uw klanten en/of personeel nog lang over na zullen praten.

Momenteel is Dave druk bezig met het schrijven van songs voor zijn EP, waarvan zijn eerste single ECHTE VRIENDSCHAP op dit moment op alle radiostations te beluisteren is. Ook de videoclip wordt erg goed opgepakt en op vele stations is de single paradeplaat, sterrenplaat etc. en stijgt hij hard in de hitlijsten.

Naast zijn eigen songs waaronder ook zijn vorige hitsingle Mooier Dan Mooi zal Dave ook bekende Nederlandstalige hits zingen en natuurlijk ontbreekt Verdomd Alleen niet in deze lijst. De song waarmee het grote publiek Dave heeft leren kennen als de jonge Ciske de Rat in de gelijknamige musical.

Prijs Dave Dekker boeken?

Wilt u Dave Dekker boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Dave Dekker en de beschikbaarheid van Dave Dekker?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Dave Dekker. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Dave Dekker.

Wilt u andere bekende zangers boeken of inhuren bekijk dan ook de zangers op onze portal www.buro2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape-act (1x 30 min.)
  • Akoestisch (met 1 of 2 muzikanten)
  • Gastsolist (met andere bands)

Social media Dave Dekker

Twitter

Video