BURO2010
  • EliZe: singer/songwriter, model & presentatrice
    EliZe: singer/songwriter, model & presentatrice

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

EliZe

Na 8 jaar in Los Angeles te hebben gewoond, is Elize weer neergestreken in haar thuisland! Vanaf heden is de zangeres exclusief te boeken bij BURO2010-AAA2010!

In 2004 beleefde Elize haar definitieve doorbraak, toen ze met haar debuutsingle ‘Shake’ de hitlijsten bestormde. De opvolger ‘Automatic’ schoot regelrecht de top 10 in en ook ‘I’m No Latino’ (TMF Superclip) en ‘Into Your System’ waren niet weg te denken van radio en tv. Elize werd genomineerd voor een TMF Award in de categorie ‘Beste Zangeres’ én trad op tijdens de uitreiking in Ahoy, Rotterdam.

In 2007 werd ze bekroond tot ‘Best Singer’ tijdens de Kids Choice Awards en twee jaar later won Elize de ‘Single and Famous’-Award. Naast zingen is Elize ook actief als presentatrice! Zo presenteerde zij o.a. de Kids Top 20, So You Think You Can Dance én diverse programma’s voor RTL, Ziggo Sport en KPN. Haar nieuwe single ‘Always on my Mind’ is net uitgebracht en Elize werkt momenteel aan nieuwe muziek. In het najaar zal ze haar EP ‘Butterflies and Lies’ lanceren.

Elize is weer volop beschikbaar voor optredens en is te boeken voor uptempo tape-optredens inclusief 2 danseressen met een mix van haar grootste hits, uptempo medleys van Rihanna, Madonna, Calvin Harris en tracks van o.a. Robin Thicke en Gloria Estefan.

Daarnaast is Elize ook beschikbaar voor akoestische optredens met toetsen & violiste, als gastsoliste of voor presentatie / hosting. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Prijs EliZe boeken?

Wilt u EliZe boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van EliZe en de beschikbaarheid van EliZe?

BURO2010-AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van EliZe. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van EliZe.

Wilt u andere bekende zangeres boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden
  • Gastsoliste
  • Akoestische set
  • Presentatie

Social media EliZe

Twitter

Video