BURO2010
  • First Showband, een begrip in NL!
    First Showband, een begrip in NL!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

First Showband

First Showband boeken?

De First Showband, een begrip in Nederland: terug van weggeweest!

Jarenlang wist deze spraakmakende liveband alle podia te bezetten, van de kop van Noord Holland tot Maastricht en het buitenland. Festivals, personeelsfeesten, tentfeesten en classy awarduitreikingen…overal waar de First Showband verscheen ging het dak eraf.

Na een korte pauze is de band nu weer terug van weggeweest. Energieker dan ooit en in een bezetting om van te smullen, met twee zangeressen en vijf muzikale routiniers die hun vak verstaan.

De unieke en energieke live-begeleiding van nationale- en internationale artiesten is ook nu weer speerpunt. Vrijwel alle artiesten in Nederland hebben opgetreden met de First Showband. Redenen: super quality of sound, heerlijke energie op het podium en de band speelt altijd in dienst van de artiest en het publiek.

Dat de First Showband tevens avondvullend zorgt voor vuurwerk, is een understatement. In 3 sets van 45 minuten reist de band op verzoek moeiteloos van rustig Club First repertoire tot de bekende dansbare Hits van nu en van Soul/Disco tot Nederlandstalig en stevige Rock.

De LEDWALL die de band altijd meeneemt ondersteunt het repertoire daarbij bovendien visueel erg fraai.

First Showband Live met artiesten

De First Showband is fullservice, zowel richting publiek, opdrachtgever als ook richting de artiest(en). Founder en bandleider John Philippo neemt daarbij alle muzikale coordinatie voor zijn rekening, inclusief het schrijven van arrangementen.

Keywords van de band zijn: allround en 100% live – show – live artiestenbegeleiding – 7 personen – 2 zangeressen – diverse thematische sets/blocks – avondvullend – inclusief ca 15m2 LEDwall – geluid tot 1000 pax – extra special effects op aanvraag – First Dj op aanvraag.

Informeer ook naar de diverse thematische showblokken:

First Showband themablokken boeken

www.firstshowband.nl

Prijs First Showband boeken?

Wilt u de First Showband boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden en de beschikbaarheid?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van de First Showband. Neem contact op via info@buro2010.nl. of bel 036-7600140. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte. 

Wilt u andere bekende bands boeken of inhuren bekijk dan ook de bands op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Live band
  • Live band met gastartiesten

Social media First Showband

Twitter

Video

Nieuws First Showband