BURO2010
  • Gordon
    Gordon

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Gordon

Gordon, de succesvolle, selfmade documentairemaker, entrepreneur, presentator, inspirator, humorist, televisiespecialist, spelleider, entertainer, ambassadeur en hitzanger gaat weer optredens verzorgen in het land!!!

Wie kent hem niet: Gordon

(Cornelis Willem Heuckeroth – Amsterdam 6 juli 1968). De meestal goedlachse BN’er met het hart op de tong en het haar op de tanden. Je houdt van hem óf je haat hem. In dat laatste geval misschien meer the man you love to hate. Gezien zijn succesvolle carrière als documentairemaker-horecaondernemer-humorist-columnist-presentator-vrijwilliger-jurylid-programmamaker-
relatiedeskundige-entertainer-ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds- spelleider-conceptontwikkelaar-band-leider én hitzanger zijn er aanzienlijk meer mensen die graag naar ‘m kijken enluisteren dan het omgekeerde.
Niet voor niets won Gordon een Zilveren Harp en werd hij met collega Gerard Joling genomineerd voor de Gouden Televizier Ring.
Onder zijn fans bevinden zich ouderen, kinderen, presidenten, tuinmannen, honden en katten, koninginnen, kantoor- klerken, gedetineerden, schrijvers en dichters, positivo’s en zwartkijkers. Ach eigenlijk heeft bijna iedereen wel een zwak voor Gordon: de vijfsterren-BN’er die met één opmerking een landelijke hetze kan ontketenen (en de volgende dag met een witz alles weer weet te sussen).

De nummer-1 hit ‘Kon ik maar even bij je zijn’ (1991) werd Gordons doorbraak.

Toen voorzag nog niemand in Nederland en België dat Gordon ‘niet even, maar voor áltijd bij ons zou zijn’. Want hij is vrijwel dagelijks wel ergens te zien of te horen: radio, tv, Spotify, kranten, FB, Instagram en zeker de roddelbladen. De een noemt hem publieksgeil, de ander zalvend gracious. Dat álles wat hij aanraakt in goud verandert, is misschien too much. Maar zijn succes in de horeca, twee Blushing-zaken en restaurant The Burger Room, bewijzen zijn zakelijke vernuft.
Gordon, de man die ooit zei dat hij ‘vloeiend kaasstengels’ sprak, heeft eind 2019 een transitie doorgemaakt dankzij zijn nieuwe, gezonde levensstijl. Daarom maakt de wereld in 2020 kennis met Gordon 2.0: fitter, frisser, maar net zo scherp en vrolijk als voorheen. Hij gaat hosten, presenteren en weer zingen. Daarnaast biedt Gordon – geïnspireerder dan ooit – zich aan als motiverend spreker bij congressen, bedrijfs-
presentaties en events. Ook is deze Gordon 2.0 in te huren als leading man om een merk, naam of product in de markt te zetten.
Hilarisch en soms heftig (voor vriend en vijand) zijn de kenmerken van Gordons televisie-oeuvre. Als presentator/host bij RTL (o.a. 5 tegen 5, Gillend naar Huis, Hotter than my daughter, Alles mag op Vrijdag/Zaterdag/Zondag en Goor Draait Door). Zijn gevatte opmerkingen als jurylid (Idols, the X-factor, Holland’s Got Talent en The Voice Senior) gaf genoeg stof voor ochtendgesprekken bij de koffie-automaat. De vruchtbare samenwerking met collega-zanger Gerard Joling, hebben de heren een vergeten doelgroep (eenzame ouderen) volledig op de kaart gezet, daarom de nominatie voor de Televizier Ring. Sinds de overstap naar SBS6 maakte hij DanceSing en SuperkidsNL. Vanaf januari 2020 presenteert Gordon 2.0 de documentaire-serie 100 Jaar Jong. En in het voorjaar straalt hij samen met Patty Brard in een televisieserie over De Eeuwige Jeugd.

Prijs Gordon boeken?

Wilt u Gordon boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Gordon en de beschikbaarheid van Gordon?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Gordon. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Gordon.

Wilt u andere bekende zangers boeken of inhuren bekijk dan ook de zangers op onze portal www.buro2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape-act (1x 30 min.)
  • Inspirational speaker
  • Presentator

Social media Gordon

Twitter

Video