BURO2010
  • Irene Moors - vakvrouw
    Irene Moors - vakvrouw

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Irene Moors

Irene Moors boeken?

Irene Moors is een vakvrouw met 28 jaar televisie ervaring. Zij heeft vele programma’s gepresenteerd bij RTL4, waarvan Telekids, Life & Cooking, Life4You en de TV Kantine de bekendste titels zijn. Irene heeft begin 2016 de overstap gemaakt naar SBS6 waar zij diverse nieuwe programma’s zal gaan presenteren.

Ook doet Irene regelmatig presentaties in het land. De ervaring die zij in de loop der jaren heeft opgedaan bij o.a. Roadshows en Theaterproducties maakt haar all round. Door haar spontaniteit, stressbestendigheid, professionaliteit en humor weet zij als geen ander elke productie op passende wijze aan elkaar te praten.

Zij is dan ook een graag geziene host/gastvrouw/presentatrice op prijsuitreikingen, benefietgala’s, bedrijfsfeesten en productpresentaties, Presenteren zit in Irene in de genen: natuurlijk, ongedwongen en verrassend.

Irene is op o.a. (bedrijfs-) evenementen in te zetten als presentatrice.

Irene is ook in te zetten voor:

Reclamecampagnes  
TV/radio commercials
Acteerwerkzaamheden
Voice-over werkzaamheden
Product promotie

Irene Moors boeken

Management, media and more: House Of Talent

Over Irene Moors:
Irene Moors is op 18 juni 1967 geboren in Alkmaar en moeder van Rosalie (’98) en Tijn (’02). Sinds 2001 is ze getrouwd met Barry Kroon. In 1988 debuteerde zij bij de NCRV met het programma ‘Dit is Disney’. Na een jaar maakte zij de overstap naar RTL4 waar zij ruim 26 jaar gewerkt heeft.

In 1989 is Irene bij RTL4 terecht gekomen, waar zij van 2 oktober 1989 het kinderprogramma Telekids gestalte heeft gegeven. Na vier jaar het programma alleen te hebben gepresenteerd, kreeg Irene gezelschap van Carlo Boszhard. Al gauw bleken Carlo en Irene een perfect presentatieduo te zijn. De laatste uitzending van Telekids was precies 10 jaar later op 2 oktober 1999.

Carlo en Irene zijn al vanaf 2000 te zien op de zondagmiddag bij RTL4. Negen jaar lang heette het programma ‘Life & Cooking’. Na een sponsorwissel is het programma in 2009 verder gegaan onder de naam ‘Life 4 You’. In augustus 2014 kondigde het duo aan het laatste seizoen in te gaan. Carlo en Irene werden in dit programma terzijde gestaan door o.a. Meesterkok Rudolph van Veen.

In 2009 bedacht Carlo ‘De TV Kantine’. In dit programma worden bekende Nederlanders door Carlo en Irene gepersifleerd. De TV Kantine wordt nog altijd op TV uitgezonden en is vele malen bekroond met o.a. de Gouden Televizier Ring (2010).

Sinds 2016 maakt Irene Moors programma’s voor SBS. Najaar 2016 is zij samen met Rudolph van Veen te zien in het programma “Over smaak valt te twisten”, waarin kookclubs het tegen elkaar opnemen.

Prijs Irene Moors boeken?

Wilt u Irene Moors boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Irene Moors en de beschikbaarheid van Irene Moors?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Irene Moors. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Irene Moors.

Wilt u andere bekende personalities boeken of inhuren bekijk dan ook de personalities op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Presentaties
  • Commercials, campagnes, activaties

Social media Irene Moors

Twitter