BURO2010
  • I Truccatori - amusing and communicating
    I Truccatori - amusing and communicating

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

iTruccatori

iTruccatori boeken?

iTruccatori is veelzijdig, functioneel en communicatief…

iTruccatori is beslist de meest ervaren, veelzijdige en creatieve theatergroep van Nederland. De acteurs van iTruccatori weten onder het allesomvattende motto ‘amusing hospitality’ elk event of merk passend te ondersteunen: soms gastvrij, regelmatig functioneel op de voorgrond, vaak als komische rode draad tussendoor, maar altijd met de hoogste kwaliteit!

ITruccatori beweegt zich in dienst van uw organisatie en gasten, maar nooit(!) ten koste van uw gasten. Juist daarin(!) onderscheidt deze fantastische groep acteurs zich van de rest van de markt.

Of het nu gaat om een bijzonder loyale ontvangst, het functioneel verwijzen of placeren van uw gasten, of het versterken van uw merk of thema doormiddel van een act op maat… iTruccatori acteert en presteert op het hoogste niveau.

ITruccatori verrast u graag met een diversiteit aan acts op 1 avond/middag.

Tip: uw act op maat
Informeert u vooral ook naar de vele ‘op maat’ mogelijkheden die iTruccatori u te bieden heeft. Dat maakt een performance echt ‘memorabel’.

Eerder wist iTruccatori bijvoorbeeld te verrassen als (o.a.) toeristen, verkeerde gasten, het yellow-team, reisleiders, lakeien, suppoosten, het zwarte goud (Suske en Wiske), ambtenaars van de burgerlijke stand, e.v.a.

De basisbezetting van iTruccatori is op verzoek uit te breiden.
i Truccatori is de meest ervaren, veelzijdige en creatieve theatergroep van Nederland en heeft sinds 1991 een niet meer weg te denken plek verworven aan de top van entertainment in Nederland.
iTruccatori Acteurs boeken iTruccatori boeken iTruccatori Hostessen boeken iTruccatori Mime Speler inhuren iTruccatori Ober act boeken

Speciaal voor de zakelijke markt creëert i Truccatori performances die aansluiten bij uw boodschap. Of het nu gaat om een beurs, een productpresentatie of een speciale boodschap, i Truccatori is door hun jarenlange ervaring in staat om als geen ander hierop in te spelen. Door hun achtergrond en enorme ervaring worden zij ook als trainingsacteurs ingezet.

 

Prijs iTruccatori boeken?

Wilt u I Truccatori boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van I Truccatori en de beschikbaarheid van I Truccatori?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van I Truccatori. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van I Truccatori.

Wilt u andere bekende acteurs boeken of inhuren bekijk dan ook de acteurs op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Animatie-acts
  • Communicatief entertainment
  • Inzet groepen acteurs
  • Acts op maat

Social media iTruccatori