BURO2010
  • Jim van der Zee: Nieuw & exclusief bij AAA2010-BURO2010
    Jim van der Zee: Nieuw & exclusief bij AAA2010-BURO2010

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Jim van der Zee

Jim van der Zee boeken?

Jim van der Zee leerde al op jonge leeftijd zingen en gitaar spelen. Hij werd geinspireerd door zijn vader en de muziek die thuis gedraaid werd. Later maakte hij ook samen met zijn vader veel muziek. Nummers van onder andere Ray Charles, Bruce Springsteen, Leonard Cohen, Bob Dylan en Paul Simon vormen tot de dag van vandaag de basis van zijn muzikale bestaan. Sinds dit jaar mag Jim zich winnaar van The Voice Of Holland noemen.

Jim studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam met jazz-gitaar en maakte een omslag naar zang. Na het derde jaar besloot Jim ervaring op te doen in de praktijk en met zijn camper Europa in te trekken. Reizend als straatmuzikant liet hij zich inspireren en verdiende hij genoeg om zijn reis te kunnen betalen. Later maakte hij een soortgelijke reis door Amerika.

Na een jaar van onvergetelijke ervaringen, hervonden inspiratie en opgedane levenslessen pakte hij zijn studie weer op. Daarnaast maakte hij samen met zijn ontdekker en later Personal Manager, Basja Chanowski, een plan. Meedoen aan ‘The Voice of Holland’ maakte daar deel van uit. Vanaf het eerste moment waren de coaches zeer onder de indruk en stal hij de harten van menig kijker. Jim bleef tot het einde toe trouw aan zichzelf en koos passende liedjes met steun van zijn TV coach, zangeres Anouk en Basja. Glansrijk won hij de titel van The Voice of Holland 2018.

Jim is een purist in alles wat hij doet. Hij hoopt in de toekomst, als persoon en met zijn eigen teksten en muziek, zijn publiek te inspireren om onder meer bewuster te leven. Hij wil zich op zijn manier inzetten voor thema’s zoals ongelijkheid, dierenrechten en milieuvervuiling. Om al deze doelen te bereiken maakt Jim samen met zijn team zorgvuldig een plan voor zijn carrière. Hij hoopt daarmee een breed en internationaal publiek aan te trekken. Met zijn debuutalbum ‘Where I Come From’ wil Jim zijn muzikale helden eren.

PERSONAL MANAGEMENT
Basja Chanowski / info@piumusic.com

Prijs Jim van der Zee boeken?

Wilt u Jim van der Zee boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Jim van der Zee en de beschikbaarheid van Jim van der Zee?

BURO2010-AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Jim van der Zee. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Jim van der Zee.

Wilt u andere bekende zangers boeken of inhuren bekijk dan ook de zangers op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Akoestisch optreden (solo)
  • Optreden met combo
  • Gastsolist

Social media Jim van der Zee

Twitter

Video

Nieuws Jim van der Zee