BURO2010
  • Julius Jaspers: Allround topchef en culinair presentator en schrijver
    Julius Jaspers: Allround topchef en culinair presentator en schrijver

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Julius Jaspers

Julius Jaspers is misschien wel Nederlands meest bekende tv-chef. Hij was namelijk jurylid bij zowel Masterchef als Topchef en is mede-bedenker van de succesvolle Aziatische streetfoodrestaurants Happyhappyjoyjoy. Hij is bovendien een zeer gerenommeerd kookboekenschrijver. In zijn spaarzame vrije tijd runt hij ook nog eens vijf weeshuizen in Vietnam.

Julius Jaspers is als chef ook te boeken op uw event binnen BURO2010’s label Pop-Up Cooking.

UNIEKE FOODBELEVING IN NEDERLAND: POP-UP COOKING MET JULIUS JASPERS
Ben jij die saaie statische diners ook zo zat? Word jij ook niet warm van al die kille buffetten?
Meer zin in een stoere BBQ met Julius Jaspers, of een menu met zijn heerlijke Aziatische streetfood?
Informeer dan nu naar de mogelijkheden van POP-UP COOKING met Julius Jaspers.

  • Julius als TV-chef op jouw event (entertainment)
  • Julius geeft zijn signatuur aan het menu (quality-cooking)
  • Julius vertelt over de ingrediënten en gerechten (infotainment en storytelling)
  • Julius kookt met de aanwezige catering/ keukenbrigade (cooked by…)

Julius, en onze overige chefs, werken met alle (first class) cateraars van Nederland en met elke keukenbrigade…ook van (en bij) jouw bedrijf! Van 12 tot 1200 personen.

 

Kook DNA: allround topchef en culinair presentator en schrijver

Thema/stijl: kook-gerelateerd/ BBQ-koning van NL / Z-O Azie specialisatie & streetfood

Over Julius:

Julius Jaspers, leeuw uit 1962, is behalve echtgenoot en vader, chef-entrepeneur. Na in diverse eetcafétjes in Amsterdam gewerkt te hebben begint hij op 20-jarige leeftijd vanuit zijn ouderlijk huis Julius’ traiteurs en is daarmee de jongste cateraar van Nederland. Na twee eetwinkels in Amsterdam en Bussum en een restaurant op het Max Euweplein neemt hij in 1992 het levenswerk van zijn moeder, Studio Bazar, over. In 2010 gooit hij het roer om, stapt uit de handel en keert terug in de restaurantwereld. Hij was jarenlang op tv als jurylid bij zowel Masterchef als Topchef. Julius was de bedenker van -en tot 2019 mede-eigenaar van Julius bar&grill en van de Aziatische streetfoodrestaurants Happyhappyjoyjoy. Momenteel werkt Julius hard aan zijn 17de kookboek, De Stoofbijbel die in November uitkomt.

Culinaire boekingen: info@buro2010.nl
Management: Theor Verplancke – UMAMI / theor@umamimanagement.com
Foto Julius: Dennis Brandsma

Prijs Julius Jaspers boeken?

Wilt u Julius Jaspers boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van de inzet van Julius Jaspers en de beschikbaarheid van Julius Jaspers?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Julius Jaspers binnen het Pop-up cooking concept. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor de inzet van Julius Jaspers

Wilt u andere bekende TV-kok of inhuren bekijk dan ook de TV-chefs op onze portal www.buro2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Pop-up cooking

Social media Julius Jaspers

Video