BURO2010
  • Kid Creole and The Coconuts: Een fantastische mix van Latijns-Amerikaans, Caraïbisch en disco!
    Kid Creole and The Coconuts: Een fantastische mix van Latijns-Amerikaans, Caraïbisch en disco!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Kid Creole and The Coconuts

Hoor je hits als ‘Annie, I’m Not Your Daddy’, ‘I’m a wonderful thing’, ‘Baby’, ‘Stool Pigeon’…dan denk je natuurlijk direct aan Kid Creole and the Coconuts! Deze – in de jaren 80 – super populaire Amerikaanse groep ontstond rondom zanger, bandleider en oprichter August Darnell (Kid Creole)

De groep speelt een aanstekelijke mengeling van disco en Latijns-Amerikaanse muziek met jazzinvloeden uit de jaren 30; een repertoire dat ook heden ten dage wereldwijd nog staat als een huis.

The Coconuts, drie oogverblindende jonkvrouwen met een goddelijke dimensie, hebben weinig tolerantie voor de Kid en zijn capriolen. Ze glimlachen amper en maken Kid regelmatig belachelijk op het podium. Een unieke performance, waarbij Kid en zijn Coconuts al jarenlang alle muzikale- en modetrends overstijgen. Op het podium en op opnames zijn ze dan ook ongeëvenaard in hun energie, originaliteit en muzikale hipheid. Ze zijn tijdloos en uniek.

Over Kid:
Al meer dan 27 jaar zijn Kid Creole and the Coconuts bezig met het verkopen van drukte over de hele wereld. Geïnspireerd door Cab Calloway en de Hollywood-films uit de jaren 30 en 40 draagt de Kid zijn kleurrijke pakken met stijl en gratie uit en danst hij op het podium met zijn onnavolgbare, meedogenloze en zelfbenoemde coole stijl. De Kid is zacht, soepel, egocentrisch en veilig. Een legende in zijn eigen geest. Zijn talent voor zelfverheerlijking wordt echter even goed geëvenaard door zijn genialiteit als songwriter, sociale commentator en tekstschrijver.

Prijs Kid Creole and The Coconuts boeken? 

Wilt u Kid Creole and The Coconuts boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Kid Creole and The Coconuts en de beschikbaarheid van Kid Creole and The Coconuts?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Kid Creole and The Coconuts. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Kid Creole and The Coconuts.

Wilt u andere bands boeken of inhuren bekijk dan ook de bands op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Kid Creole, full band & coconuts

Social media Kid Creole and The Coconuts

Video