BURO2010

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Kimberly (TVOH)

Kimberly (TVOH) boeken?

Kimberly (TVOH) is een geweldig artieste en een prachtige verschijning!

Als kind was Kimberly al bezeten van muziek. Bij iedere mogelijke gelegenheid stond zij bij familiefeestjes zonder schaamte en angst de liedjes te zingen van haar grote idool en voorbeeld Whitney Houston. Op haar 16 jaar kon het dan ook niet uitblijven, Kimberly start op het conservatorium Artez in Enschede.
Tijdens haar studietijd kwam zij in aanraking met muzikale leeftijdsgenoten en schitterde ze snel bij haar eerste band, en niet zomaar een band…: “The Young Beethoven”.

Door haar professionele aanpak werd zij al snel opgemerkt en geboekt door diverse agencys in binnen- en buitenland. Een droom kwam uit.

Gaat er opnieuw een droom uitkomen?

Na lang aarzelen besloot Kimberly om aan het populaire programma TVOH deel te nemen. En met succes. Het Nederlands publiek, maar ook de jury, is en blijft razend enthousiast en overtuigd van haar kunnen; Ali werd instant verliefd en Waylon ontfermd zich over haar veelzijdige talent. Tot ieders grote verbazing ging Kimberly – als de grote favoriet – toch niet door naar de finale! De media sprak er schande van, en het format van The Voice (met thuisstemmend publiek) werd openlijk ter discussie gesteld.

Toch ziet Kimberly haar muzikale toekomst met veel vertrouwen tegemoet. The Voice heeft vele deuren geopend en tijdens de halve finale werd ze als enigste uitgenodigd als gastsoliste bij Ladies Of Soul. Al snel daarna maakte ook Waylon bekend dat Kimberly mee mocht doen aan zijn twee Top1000 Waylon In Concert avonden in Ahoy. Ook internationaal is Kimberly niet onopgemerkt gebleven. De komende tijd gaan we nog veel horen van deze waanzinnige zangeres!

Volle agenda

Ondertussen zijn er vele aanvragen uit het land en is de agenda van Kimberly zich gestaag aan het vullen met leuke optredens bij personeelsfeesten, tent/pleinfeesten, festivals en prive-feesten.

 

 

 

Prijs Kimberly (TVOH) boeken?

Wilt u Kimberly (TVOH) boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Kimberly (TVOH) en de beschikbaarheid van Kimberly (TVOH)?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Kimberly (TVOH). Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Kimberly (TVOH).

Wilt u andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden
  • Als gastsoliste
  • Live Band

Social media Kimberly (TVOH)

Video

Nieuws Kimberly (TVOH)