BURO2010
  • Lisa Lois: Te boeken met live band of akoestische set!
    Lisa Lois: Te boeken met live band of akoestische set!
  • Lisa Lois: Exclusief te boeken voor besloten events!
    Lisa Lois: Exclusief te boeken voor besloten events!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Lisa Lois

Lisa Lois boeken?

In 2015 verscheen de EP ‘Feels Like Home’ van Lisa Lois. De zangeres won in 2009 de Nederlandse versie van X Factor en bracht in hetzelfde jaar haar eerste album ‘Smoke’ uit met daarop de hits ‘No Good For Me’, ‘Promises Promises’ en ‘Hallelujah’. In 2013 kwam haar tweede album ‘Breaking Away’ uit. Momenteel werkt Lisa Lois aan nieuw materiaal.

Sinds de winst van X-Factor gaat het hard met Lisa Lois. Haar single ‘Hallelujah’ kreeg 2x platina en werd de bestverkochte single van 2009. Voor debuutalbum ‘Smoke’ ontving ze een platina plaat en onlangs zagen ruim 3,5 miljoen mensen Lisa in de finale van ‘The Voice of Holland’ waar ze een duet zong met haar broer Chris Hordijk. Momenteel werkt ze hard aan nieuw materiaal. De nuchtere Hollandse met de gouden strot staat voor krachtige ballads, meeslepende popliedjes en een stem die staat als een huis. Succes gegarandeerd.
Lisa Lois boeken

Prijs Lisa Lois boeken?

Wilt u Lisa Lois boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Lisa Lois en de beschikbaarheid van Lisa Lois?

BURO2010-AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Lisa Lois. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Lisa Lois.

Wilt u andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Met live band
  • Klein akoestisch
  • Als gastsoliste

Social media Lisa Lois

Twitter

Video

Nieuws Lisa Lois