BURO2010
  • Matheu Hinzen
    Matheu Hinzen
Offerte Persfoto

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Matheu Hinzen

De carrière van dit multitalent is nu al indrukwekkend te noemen. Matheu speelde in 6 films waaronder Bloed Zweet & Tranen en Onze Jongens in Miami, vertolkte de hoofdrol van Ciske in de musical Ciske de Rat, hij wist in 2016 de finale van Superkids te bereiken en won in 2019 het Junior Songfestival met zijn song Dans Met Jou. Hiermee behaalde Matheu voor Nederland een 4de plaats op het Junior Eurovision in Polen.

Na het Junior Songfestival bracht Matheu al vijf andere songs uit, waaronder de singles Ben Jij Het, Samen en OK. Ondertussen presenteerde hij het Songfestival Journaal met Buddy Vedder, speelt hij de rol van Benji in de nieuwe Slijm film en was hij afgelopen zomer te zien in het tweede seizoen van de serie De Zomer Van Zoë.

Matheu Hinzen

Interesse in ander entertainment? Klik hier voor het grootste overzicht van entertainment in Nederland.

Prijs Matheu Hinzen boeken?

Wilt u Matheu Hinzen boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Matheu Hinzen en de beschikbaarheid van Matheu Hinzen?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Matheu Hinzen. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Matheu Hinzen.

Wilt u andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden
  • Filmrol
  • Presentator

Social media Matheu Hinzen