BURO2010
10/04/20

Koerswijziging BURO2010 (april 2020)

Jarenlang is BURO2010 toonaangevend in haar grote exclusieve aanbod van artiesten en overig entertainment. Per heden (april 2020) kondigt BURO2010 een belangrijke koerswijziging aan waarbij digitalisering van het totaalaanbod en downsizing van het exclusieve artiestenaanbod leading zijn. Resulterend in kwalitatief Person Bookerschap voor slechts een beperkt aantal artiesten.

Artiesten boeken online – www.artiestenburo2010.nl
De digitalisering van vrijwel alle markten heeft ook zijn impact op de entertainmentindustrie. De klant zoekt, oriënteert en boekt vooral via internet, waarbij de vindbaarheid op google, de kwaliteit van de sitecontent en de transparantie in prijs in grote mate het succes bepaalt.

Onze nieuwe en volledig geoptimaliseerde portal www.artiestenburo2010.nl voorziet in deze behoefte. Vrijwel alle live-acts van Nederland zijn te vinden op deze site, de user-friendliness is hoog, een aanvraag is met enkele klikken gerealiseerd en de digitale responsetijd van ons online team is snel, efficiënt, professioneel en klantvriendelijk.
Onze klanten waarderen onze portal, onze dienstverlening en de kwaliteit van de artiesten gemiddeld met een 9 of hoger (Bron: Klantvertellen.nl)

Downsizen exclusieve artiestenportfolio
Ingegeven door deze veranderende marktomstandigheden heeft de directie ook besloten om de exclusieve artiestenportfolio van BURO2010 te downsizen.
Alle artiesten staan immers al duidelijk gepubliceerd op de portal en hebben vaak een ondersteunend management voor longterm carriereontwikkeling.

Personal Bookers in plaats van een groot Agency
Steeds meer artiesten wensen de salesimpact van een dedicated personal booker. Een personal booker staat 100% in zijn/haar kracht, kan zich volledig richten op de artiest, de klant en de sales, en biedt daarmee veel meer kwaliteit en rendement. BURO2010 werkt per heden uitsluitend als personal booker voor enkele zeer kwalitatieve topacts, uiteraard gebruik makend van het grote netwerk aan klanten van de moedermaatschappij; www.buro2010.nl 

Events & Concerts
Klanten hebben tegenwoordig behoefte aan een goed, creatief en eerlijk advies, maar waarderen vooral een transparante werkwijze!
BURO2010 heeft gekozen voor een werkwijze waarbij:

– Inzicht in alle inkoopoffertes mogelijk is
– Inkoopvoordeel gerealiseerd wordt (vaak tot ca 20-25%)
– Een duidelijke urencalculatie van het buro van tevoren afgesproken is, of een vast opslagpercentage (meestal 10-15%), of een van tevoren afgesproken fixed fee
– Altijd een eerlijk en onafhankelijk advies gegeven wordt over licht/geluid – podia – entertainment – special effect – av – vervoer – locaties – food & beverage – etcetera
– De opdrachtgever ontzorgd wordt, maar ook betrokken blijft bij alle beslissingen en het (leuke) creatieve proces
– De klant de mogelijkheid krijgt het event (of de boeking) te verzekeren en te evalueren
– Onze adviseurs op vele gebieden zullen ondersteunen en adviseren: uitnodigingstraject / gastenregistratie / vervoer / e.v.a.

Bekijk hier een selectie van onze events.

Info@buro2010.nl – 036-7600140

 

Gerelateerd nieuws