BURO2010
  • Prof. Drabb (Handlezer)
    Prof. Drabb (Handlezer)

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Professor Drabb (handlezer)

Professor Drabb boeken?

PROFESSOR DRABB;

Handlezen nieuwe stijl

Traditionele handlezers lezen uw karakter aan de hand van lijnen die zij kunnen zien. Dat doet Professor Drabb niet. Hij is een handlezer met een nieuwe stijl en uitzonderlijke klasse.

Handlezen als entertainment

Zijn manier van handlezen is puur entertainment. Gekleed in smoking en altijd goedgemutst leest Professor Drabb op grote evenementen duizenden handen of vermaakt hij gasten bij een diner.

YouTube kanaal handlezer

Wilt u een idee krijgen van wat Professor Drabb doet en teweeg brengt met zijn handlezen? Bekijk dan de filmpjes van Professor Drabb op zijn eigen YouTube handlezen Kanaal.

Nederlands bekendste handlezer

In overleg met u bespreekt Professor Drabb graag de mogelijkheden voor een optreden waarin handlezen de hoofdrol speelt en waarbij uw gasten vermaakt worden.

Traditionele handlezers lezen uw karakter aan de hand van lijnen die zij kunnen zien. Dat doet Professor Drabb niet. Hij is een handlezer nieuwe stijl en van uitzonderlijke klasse. Wilt u ook u hand laten lezen door Professor Drabb?

Check ook op: www.drabb.nl

Zoek je meer acts? Klik dan hier

Prijs Professor Drabb boeken? 

Wilt u Professor Drabb boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Professor Drabb en de beschikbaarheid van Professor Drabb?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Professor Drabb. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Professor Drabb.

Wilt u andere bekende Acts boeken of inhuren bekijk dan ook de ACTS op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Social media Professor Drabb (handlezer)