BURO2010
 • Racoon: Exclusief te boeken voor besloten events!
  Racoon: Exclusief te boeken voor besloten events!
 • Racoon: Te boeken als live band of akoestische setting!
  Racoon: Te boeken als live band of akoestische setting!
 • Racoon: Te boeken als live band of akoestische setting!
  Racoon: Te boeken als live band of akoestische setting!
 • Racoon: Exclusief te boeken voor besloten events!
  Racoon: Exclusief te boeken voor besloten events!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Racoon

Racoon boeken?

Racoon speelde op zo’n beetje alle grote festivals In Nederland en heeft een lange reeks aan hits op haar naam staan als ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’. Of het nu gaat om het ontroeren van het Nederlandse theaterpubliek, het massaal laten meezingen van festivalpubliek, of een optreden tijdens een besloten bedrijfsevenement; een optreden van Racoon blijkt keer op keer een schot in de roos!

Sinds de megahit ‘Love You More’ is het hard gegaan met Racoon. Het succesalbum ‘Liverpool Rain’ bevatte maar liefst vijf dikke (radio)hits. De band wist diverse 3FM Awards in de wacht te slepen, ontving veel exposure op radio en tv, en beleefde een intens seizoen met een goed gevulde concertagenda op de mooiste festivals. Voor de film Alles Is Familie schreef Racoon hun eerste Nederlandstalige hit ‘Oceaan’, waarvoor de band in 2013 wederom een 3FM Award ontving. Maar ook wist Racoon ‘beslag te leggen’ op awards in de categorie Beste Band en Beste Artiest Pop. Datzelfde jaar werd de band tijdens festival Noorderslag uitgeroepen tot winnaar van de Popprijs.

Al deze -en nog veel meer- muzikale successen blijken dit jaar prachtig samen te komen tijdens het 15-jarige jubileum van de band. Het album The Singles Collection, drie uitverkochte jubileumshows en een (nu al) uitverkochte theatertour in het najaar zijn daar het bewijs van.
_z6a5881Foto: Hans-Peter van Velthoven

Prijs Racoon boeken?

Wilt u Racoon boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Racoon en de beschikbaarheid van Racoon?

BURO2010-AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Racoon. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Racoon.

Wilt u andere bekende zanggroepen boeken of inhuren bekijk dan ook de zanggroepen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

 • Live Band
 • Akoestische setting

Social media Racoon

Twitter

Video

Nieuws Racoon