BURO2010
  • Rocq-E Harrell - Soul, vette R&B en Gospel
    Rocq-E Harrell - Soul, vette R&B en Gospel

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Rocq-E Harrell

Rocq-E Harrell boeken?

Heel Nederland weet inmiddels Rocq-E Harrell te vinden als er een flinke portie Soul, vette R&B of Gospel nodig is.

Op dit moment geniet Rocq-E van de enorme belangstelling en populariteit van Big, Black & Beautiful, het dames trio waarmee zij een eerbetoon brengt aan de Girl Groups die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden.

Geboren in Los Angeles werd Soul, R&B en Gospel zingen Rocq-E al vroeg bijgebracht. Haar moeder Evelyn was lid van de legendarische “Friends of Distinction” en grootmoeder Essie King was klassiek gospelzangeres en docente aan het conservatorium.

Rocq-E groeide al snel uit tot een van de top sessie zangeressen in Los Angeles. Zo heeft zij samengewerkt met o.a. Stevie Wonder, Aretha Franklin, Patti Labelle, The Emotions en Vanessa Williams. Met Diana Ross heeft ze bijna 13 jaar lang over de hele wereld getoerd, voordat Rocq-E zich in Nederland vestigde en ging concentreren op haar eigen solo carrière.

Rocq-e Harrell member of Big Black & Beautiful - internationale sound

Prijs Rocq-E Harrell boeken?

Wilt u Rocq-E Harrell boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Rocq-E Harrell en de beschikbaarheid van Rocq-E Harrell?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Rocq-E Harrell. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Rocq-E Harrell.

Wilt u andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden
  • Als gastsoliste

Social media Rocq-E Harrell

Twitter

Video