BURO2010
  • Rowwen Heze, Bestel Mar!
    Rowwen Heze, Bestel Mar!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Rowwen Heze

Rowwen Hèze boeken?

De naam van ‘Rowwen Hèze’ is inmiddels meer dan gevestigd!
Ook Rowwen Heze kunt u nu direct en exclusief boeken bij BURO2010.

In theaters, feesttenten, festivals, clubs, maar ook als feestelijke afsluiter op bedrijfsfeesten weet Rowwen Hèze al 33 jaar iedereen uitbundig te laten meezingen, met hits als (o.a.) ‘Auto, Vliegtuug’ en ‘Bestel Mar’.

Rowwen Hèze = ingetogen en uitbundig, melancholiek en feestelijk, hoempa en walsen, over humor, troost, honger en dorst. Opzwepende energieke liedjes, polka’s, Ierse folk en tex mex afgewisseld met gevoelige ballades. Een optreden van Rowwen Hèze wordt gekenmerkt door een zingende en hossende menigte die op het einde van de avond moe maar voldaan weer naar huis gaat.
Rowwen Heze boeken inhuren
Uw besloten event ook feestelijk en memorabel afsluiten met meters bier en kilometers muzikaal plezier?
Boek Rowwen Hèze nu, van ver onder de rivieren tot het hoge Noorden. De agenda is geopend!

Rowwen Hèze boeken op uw besloten* feest? ‘Bestel Mar’ via info@buro2010.nl – 036-7600140

(* Besloten = geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen incentive- en spaaracties of commerciele activaties, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging) 

Openbare boekingen, management en media: boeking@rowwenheze.nl

Rowwen Heze boekingskantoor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotocredits: Marcel Hakvoort

Samenstelling band
Jack Poels: zang, gitaar, mondharmonica
Martîn Rongen: drums, percussie
Wladimir Geels: basgitaar, contrabas, zang
Theo Joosten: gitaar, mandoline, vihuela, tin whistle, zang
Jack Haegens: trompet, bugel
Tren van Enckevort: accordeon, piano, trombone, zang

Prijzen
• Edison – Edison oeuvreprijs – 2010
• Limburger van Verdienste – 2008
• Lifetime Award NVPI – 2005
• Prix d’Asperge – 2001
• Gouden Harp – 1998
• Ereburgers gemeente Horst – 1997
• Gouden Notekraker – 1997
• Limburg Award – 1994
• Zilveren Harp – 1992
• Zilveren Vlegel – 1993

Discografie (albums)
• Rowwen Hèze – 1987
• Blieve loepe – 1990
• Boem – 1991
• In de wei – 1992
• Station America – 1993
• Zondag in ’t zuiden – 1995
• Water, Lucht en Liefde – 1997
• ’t Beste van 2 werelden – 1999
• Vandaag – 2000
• Dageraad – 2003
• D.A.D.P.G.S. – 2003
• Andere wind – 2004
• ’t Beste van 20 joar – Kilomeaters – 2005
• Rodus & Lucius – 2006
• Saus – 2008
• Zilver – 2010
• Manne van staal – 2011
• Geal – 2012
• Hemel Op Aarde: De Liedjes – 2013
• De zwarte plak (LP) – 2015
• Vur altied – 2016
• De liefde, de muziek, de herinnering – 2017

Prijs Rowwen Hèze boeken?

Wilt u Rowwen Hèze boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Rowwen Hèze en de beschikbaarheid van Rowwen Hèze?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Rowwen Hèze. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Rowwen Hèze.

Wilt u andere bekende zanggroepen boeken of inhuren bekijk dan ook de zanggroepen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Live Band

Social media Rowwen Heze

Twitter

Video