BURO2010
  • Rudolph van Veen - NL's bekendste TV-kok
    Rudolph van Veen - NL's bekendste TV-kok

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Rudolph van Veen

Rudolph van Veen inhuren?

Rudolph van Veen is de enige Nederlander met zowel de titel Meesterkok als Meester Patissier. 18 jaar geleden begon zijn televisie carrière bij Life & Cooking waardoor hij bekendheid kreeg bij het grote publiek. Sindsdien is hij regelmatig te zien in verschillende programma’s. In 2011 stond hij mede aan de basis van de foodzender 24Kitchen waarvoor hij o.a. het eerste Nederlandse bakprogramma ‘Rudolph’s Bakery’ maakte (ruim 500 afleveringen).

Vanaf de lancering, begin januari 2018, is Rudolph betrokken bij het online gezondheidsplatform FoodFirst Network. Hij verzorgt hiervoor de video’s van voornamelijk gezonde recepten en gezondere bakrecepten.

Rudolph van Veen is een all round culinaire persoonlijkheid waarvan het plezier in zijn vak er vanaf spat!

Hij is een enthousiast verteller, spontaan en weet zijn culinaire kennis heel goed toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Rudolph heeft begin 2016 besloten om een eigen communicatieplatform op te zetten dat gaat over eerlijke voorlichting met betrekking tot eten: waar komt je eten vandaan en hoe kan ik dat leuk en gezond bereiden!?

Ook doet Rudolph regelmatig presentaties in het land. De ervaring die hij de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan met o.a. workshops, masterclasses en theater maakt hem all round. Door zijn spontaniteit, schat aan kennis op foodgebied, professionaliteit en toegankelijkheid weet hij als geen ander elke presentatie op passende wijze en met een grote dosis energie neer te zetten. Hij is dan ook een graag geziene host op food evenementen, bedrijfsfeesten en product presentaties.

Event op pure liner organiseren

hi5-captains-diner-pure-liner-amsterdam

Motiveren zit Rudolph in zijn DNA: natuurlijk, ongedwongen en verrassend gebruikt hij metaforen uit zijn wereld en vertaalt die naar zakelijke motivatietrainingen die hij regelmatig geeft in het land. Hij doet dit voor banken, verzekeraars, en allerlei bedrijven die op een gezonde manier willen nadenken over het leven, het werk en het belang van hun werknemers.
Als inspirerende motivational speaker geeft Rudolph aan de hand van voorbeelden uit het heden en het verleden een inzage in zijn carriere. Hij geeft weergaloos weer dat succes begint bij jezelf. Deze presentatie is een ware inspiratie “douche” die al jaren zeer succesvol is!

U kunt Rudolph boeken voor deze inspiratie sessies voor grote en kleine groepen.

Rudolph is op evenementen en bedrijfsfeesten uiteraard ook in te zetten voor :

– Kookworkshops
– Kookdemontraties
– Kookmasterclasses
– Diners
– Productdemo’s

Alexandrium Kookt - Foodevent

Alexandrium-kookt-woonmall-Alexandrium

Boekingen: info@buro2010.nl
Management, media & more: House Of Talent

Prijs Rudolph van Veen boeken?

Wilt u Rudolph van Veen boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Rudolph van Veen en de beschikbaarheid van Rudolph van Veen?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Rudolph van Veen. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Rudolph van Veen.

Wilt u andere bekende TV-koks boeken of inhuren bekijk dan ook de TV-koks op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Kookworkshops
  • Kookdemontraties
  • Kookmasterclasses
  • Diners
  • Productdemo’s
  • Catering op events

Social media Rudolph van Veen

Video