BURO2010
  • Sandra & Tony Alessi
    Sandra & Tony Alessi

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Sandra & Tony Alessi

Sandra & Tony Alessi boeken?

Emotie, kippenvel, uitzonderlijke klasse en geraakt tot op het bot!
Dit zijn slechts enkele van de veel gehoorde kreten na het optreden van het bijzondere Italiaanse duo: Sandra & Tony Alessi.

Vader Tony is een rasechte en unieke Italiaanse tenor met een enorm bereik en charisma. Dochter Sandra is gezegend met een buitengewoon prachtige en gevoelige stem.

Solistisch zijn beiden al uniek en als zij samen duetten zingen ontstaat er een zeldzame chemie tussen de beide stemmen. Hun repertoire is zeer uitgebreid en divers en bestaat uit songs van o. a. Andrea Bocelli, Luciano Pavarotti, Celine Dion, Laura Pausini, Jaques Brel, Edith Piaf en prachtige duetten zoals o. a. “The Prayer” en “Vivo per Lei “.

Ook is Tony op zijn best in het vertolken van de populaire aria’s en het Italiaans-Napolitaans repertoire. Vooraf overleg over het repertoire is mogelijk.

 

Sandra en Tony Alessi boeken

Tony, geboren op Sicilie, begon al op zeer jeugdige leeftijd met zingen en optreden; Eerst op de typische Italiaanse familiefeesten en later ook in clubs en restaurants.

Opgegroeid met de muziek en de stem van haar vader volgde Sandra al snel zijn voorbeeld.

Toen ze bij een van zijn optredens door haar trotse vader op het podium werd gevraagd een duet met hem te zingen, reageerde het publiek daarna zo enthousiast, dat ze besloten samen een duo te vormen. Wat als een family affair begon, resulteerde in 1998 in het winnen van een zeer prestigieus TV Songfestival en het begin van een professionele carrière.

Het duo was o.a. reeds te zien Barend en van Dorp en hebben ze diverse optredens verzorgd voor de Tros. Ook gaven ze zeer bijzondere optredens voor o.a.: Ajax, Ferrari en het Amstel Hotel. Tijdens hun optredens vertolken zij schitterende Italiaanse en Franse nummers van onder meer Andrea Boccelli, Luciano Pavarotti, Jacques Brel, Celine Dion, Edith Piaf en vele anderen.

Sandra en Tony Alessi vormen zijn ook in Nederland een graag geziene gast. Hiernaast brengen zij natuurlijk ook eigen nummers ten gehore van het door Sony uitgebrachte Album L` Amore e Musica en hun laatste Album Eterno. Sandra en Tony hebben een zeer groot en breed repertoire. Naast de schitterende Italiaanse en internationaal bekende duetten, waaronder Vivo per Iei en The Prayer, beheersen ze ook beide afzonderlijke een prachtig repertoire. Tony is zijn element met het vertolken van traditionele Napolitaanse/ Italiaanse klassiekers, terwijl Sanra met haar Franstalige nummers de tijden van Edith Piaf doet herleven.

Sandra en Tony Alessi zijn in de stijl van Adrea Bocelli en Laura Pausini Italiaanse artiesten van topniveau.

Prijs Sandra & Tony Alessi boeken? 

Wilt u Sandra & Tony Alessi boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Sandra & Tony Alessi en de beschikbaarheid van Sandra & Tony Alessi?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Sandra & Tony Alessi. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Sandra & Tony Alessi.

Wilt u andere bekende zanggroepen boeken of inhuren bekijk dan ook de zanggroepen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden

Social media Sandra & Tony Alessi

Video