BURO2010
  • Sandra van Nieuwland: Live band of klein akoestisch!
    Sandra van Nieuwland: Live band of klein akoestisch!
  • Nieuw album: Breaking New Ground
    Nieuw album: Breaking New Ground

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland boeken?

Sandra van Nieuwland debuteerde in 2012 op spectaculaire wijze in de hitlijsten. Maar we maken pas echt kennis met de zangeres als ze een jaar later het album ‘Banging On The Doors Of Love’ uitbrengt. Het levert haar een Edison award op en er volgt een succesvolle theatertour. Met haar derde album ‘Breaking New Ground’ overtuigt Sandra van Nieuwland opnieuw. De prachtige eerste single heet ‘Truth’.

Na de storm komt altijd de stilte. Die is hoorbaar als Sandra van Nieuwland net haar succesvolle theatertour heeft afgerond waarin ze vooral werk van het postief onthaalde Banging On The Doors Of Love speelde. Deze in 2013 verschenen plaat voelde als de echte introductie van de zangeres, met daarop twaalf nummers om trots op te zijn. Maar als het laatste optreden is gegeven, start de zangeres gewoon weer met een kale maar vruchtbare grond waarop ze is gaan zaaien. De liedjes zijn tijdens een geduldig proces gegroeid en vullen nu Breaking New Ground, het gloednieuwe album waarmee Sandra van Nieuwland opnieuw overtuigt. Pakkende single ‘Truth’ is de eerste oogst die aan Breaking New Ground vooruit werd gestuurd.

De basis van het album ligt bij de wekker die elke ochtend in huize Van Nieuwland afgaat. Een jaar lang schrijft ze elke dag gedisciplineerd aan nieuw werk. Ze probeert daarbij haar perfectionisme zoveel mogelijk los te laten. Met een frisse blik worden kleine ideeën geboren die steeds groter worden en uiteindelijk leiden tot liedjes die gehoord mogen worden. Op Breaking New Ground laat ze de luisteraar heel dichtbij komen: ‘Keep my faith and keep my honesty, cause I got nowhere else to go.’

Sandra van Nieuwland is voor de besloten markt beschikbaar met haar volledige band (setting wordt specifiek aangepast naar gelang het type event) of in een kleine akoestische setting. Informeer naar de mogelijkheden!

schermafbeelding-2016-08-23-om-12-01-02

Prijs Sandra van Nieuwland boeken?

Wilt u Sandra van Nieuwland boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Sandra van Nieuwland en de beschikbaarheid van Sandra van Nieuwland?

BURO2010-AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Sandra van Nieuwland. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Sandra van Nieuwland.

Wilt u andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Live met band
  • Klein akoestisch
  • Als gastsoliste

Social media Sandra van Nieuwland

Twitter

Video

Nieuws Sandra van Nieuwland