BURO2010
  • Stephanie Struijk: Singer/songwriter
    Stephanie Struijk: Singer/songwriter

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Stephanie Struijk

Stephanie Struijk boeken?

De singer/songwriter Stephanie Struijk, eerder bekend onder de naam ‘Stevie Ann’ heeft een nieuw album gemaakt. Ze schreef de tekst en muziek samen met Daniël Lohues tijdens een twee weken durende roadtrip door de Verenigde Staten.

“Tijdens de reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten we dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in het Nederlands. De inspiratie ontstond als vanzelf en we schreven veertien liedjes in elf staten. Over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en over de magie van geluksmomenten.”

In haar nieuwe theatershow van Stephanie Struijk dit jaar staat de roadtrip die Stephanie maakte met Daniël Lohues centraal. Ze speelt de liedjes van het nieuwe album vergezeld door anekdotes over het onderweg zijn. Niks stond vast tijdens deze reis, behalve dan dat Stephanie op een bepaalde datum in Minnesota moest zijn voor een optreden. Daar tussenin was er tijd om liedjes schrijven en te kijken wat er voorbij kwam.

‘Nieuwe maan’ gaat over met een schone lei beginnen en wat voor verrassingen daar uit kunnen komen. “Het is geen afval en toch moest ik het kwijt, ergens langs de snelweg.” is een regel uit het liedje ‘Ergens langs de snelweg’ wat typerend is voor hoe Stephanie dicht bij de kern van haarzelf en muziek maken weet te komen. Je overgeven aan de kracht die de sterren en planeten blijkbaar op je hebben, meegaan met de deining van de natuur, maar daarin dan je eigen weg vinden. Dat is wat de 29-jarige singer/songwriter voor ogen heeft. Deze trip bracht haar op vele manieren weer terug naar haar roots.

Stephanie Struijk bracht tot nu toe vier studio-albums uit. Haar debuutalbum ‘Away From Here’ kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA. De afgelopen jaren woonde en werkte Stephanie als singer/songwriter in Los Angeles.

Als voorproefje op de voorstelling zijn de foto’s, video’s en verhalen van deze reis gebundeld met de nieuwe muziek in een interactieve website.

Prijs Stephanie Struijk boeken?

Wilt u Stephanie Struijk boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Stephanie Struijk en de beschikbaarheid van Stephanie Struijk?

BURO2010-AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Stephanie Struijk. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Stephanie Struijk.

Wilt u andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Solo optreden

Social media Stephanie Struijk

Twitter

Nieuws Stephanie Struijk