BURO2010
  • Tabitha: bekend van o.a. 'Hij is van Mij'
    Tabitha: bekend van o.a. 'Hij is van Mij'
Offerte Persfoto Website

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Tabitha

Tabitha Foen-a-Foe, beter bekend als Tabitha is een Nederlandse zangeres. Je kent haar van de hit Hij is van Mij met Maan, Kris Kross Amsterdam en Bizzey welke wekenlang op 1 stond in de charts. Tabitha brak in 2017 door met het nummer Is Dit Over en bereikte maarliefst 10 miljoen views op YouTube en 17 miljoen streams op Spotify.

Na samenwerkingen met o.a. Ronnie Flex tekende Tabitha bij het muzieklabel Top Notch en releasde zij haar debut EP ‘Gevonden In Verdwalen’. Inmiddels is deze EP al meer dan 12 miljoen keer gestreamed. Samen met Kris Kross Amsterdam en Kraantje Pappie scoort Tabitha momenteel weer een dikke hit met Moment.

Daarnaast richtte Tabitha haar stichting Mooi zoals je bent op waar in zij zich richt op het motiveren en stimuleren van jongeren door evenementen en trainingen aan te bieden on hun zelfbeeld en het ontwikkelingsproces te stimuleren.

In mei 2019 stond Tabitha in een uitverkochte Paradiso, deze zomer is ze te zien op diverse festivals en gaat ze in het najaar met haar live band op clubtour langs verschillende poppodia in Nederland. Daarnaast is Tabitha voor besloten evenementen te boeken met tape-optredens waarbij ze wordt ondersteund door een DJ. Informeer naar de mogelijkheden!

Tabitha boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Prijs Tabitha boeken?

Wilt u Tabitha boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Tabitha en de beschikbaarheid van Tabitha?

BURO2010-AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Tabitha. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Tabitha.

Wilt u andere bekende zangeres boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape-optreden

Social media Tabitha

Twitter

Video