BURO2010
  • The New Party
    The New Party

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

The New Party

The New Party boeken?

TheNewParty is dé live band van Nederland!

Men neme een ijzer sterke zanger Diederick Ensink (zanger, acteur en instrumentalist Purper’s Vier Jaargetijden’) en een super zangeres Deborah de Groot (o.a. Jeans Magic Tour), twee dansende blazers, een vier man sterke ritmesectie en een vrachtlading vernieuwde en vernieuwende hits… …dan heeft u: The New Party!

Naast veel energie en spontaniteit brengt The New Party enorm goede muziek. Het repertoire varieert van “oh ja, die hoor je bijna nooit, wat een te gek liedje” tot de leukste dance classics van toen en natuurlijk alle grote hits van nu. Naast het spelen van goede muziek besteden wij veel aandacht aan de show, samenzang, choreografieën en natuurlijk de kleding: dress to impress is het motto van TheNewParty. Hiermee is het totaalplaatje compleet, en niet alleen de muziek feestelijk, maar de uitstraling van de band is feestelijk en bewegelijk!

The New Party boeken
Alle muzikanten van The New Party hebben hun sporen in de muziekbranche ruimschoots verdiend. Ze hebben The New Party gevormd vanuit de wens een coverband op hoog niveau te willen vormen, waar iedereen het de week na het feest nog over heeft.

Prijs The New Party boeken?

Wilt u The New Party boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van The New Party en de beschikbaarheid van The New Party?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van The New Party. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van The New Party.

Wilt u andere bekende bands boeken of inhuren bekijk dan ook de bands op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Live band
  • Live band met gastartiesten

Social media The New Party

Video