BURO2010

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis boeken?

Trijntje Oosterhuis behoort al jaren tot de beste zangeressen van Nederland. In haar lange carrière verzamelde ze een indrukwekkende rij hits en zong ze met diverse grote wereldsterren en wordt ze geroemd om haar veelzijdigheid. Van Total Touch tot Michael Jackson en van Bert Bacharach tot Stevie Wonder; haar repertoire kent geen grenzen!

Afgelopen jaar vertegenwoordigde Trijntje Oosterhuis Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Walk Along’. Momenteel ligt de focus op haar nieuwe album en bereidt Trijntje zich voor op een uitgebreide clubtour in het najaar. Daarnaast zal ze in februari 2016 te zien zijn in de 3e editie van ‘Ladies of Soul’: de succesvolle reeks concerten in de Ziggo Dome samen met Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer.

Door haar veelzijdigheid is Trijntje Oosterhuis geschikt voor vrijwel elk event en samen creeren we met u de juiste setting. Trijntje is te boeken met haar live band, met pianist of gitarist, met haar jazztrio, solo met een tape-optreden of als gastsolist.

Fotocredits: Dario & Misja

Prijs Trijntje Oosterhuis boeken?

Wilt u Trijntje Oosterhuis boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Trijntje Oosterhuis en de beschikbaarheid van Trijntje Oosterhuis?

BURO2010-AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Trijntje Oosterhuis. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Trijntje Oosterhuis.

Wilt u andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

 

Boekingsmogelijkheden

  • Tape
  • Live met pianist / gitarist
  • Live met band
  • Als gastsoliste

Social media Trijntje Oosterhuis

Twitter

Video

Nieuws Trijntje Oosterhuis