BURO2010
  • UpgreatZ: Your favorite vinyl re-grooved
    UpgreatZ: Your favorite vinyl re-grooved

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

UpgreatZ

UpgreatZ boeken?

UpgreatZ is een vernieuwend muziek-en beeldconcept dat gebaseerd is op de beste songs uit de jaren ’70 en ’80. Een groot aantal belangrijke, bekende soul-, disco-, en jazz-classics zijn perfect opgepoetst, geremastered, opnieuw geproduceerd en zorgvuldig opgebouwd om aan de standaard van de hedendaagse kwaliteit en trends te voldoen. Hierdoor ontstonden, nieuwe, nóg betere versies. DJ’s Florent Luyckx en André van der Heijden en VJ Remco Koenderman brengen dit concept naar de dansvloer..

Bij Upgreatz staan classic dance tracks centraal. Originele opnamen zijn digitaal ge-remastered en opnieuw opgebouwd om aan de standaard van de hedendaagse dansmuziek te voldoen. Hierbij wordt de originele sound van de oorspronkelijke opnamen zo goed mogelijk in stand gehouden. Er worden enkel geluidseffecten toegevoegd (zoals bijvoorbeeld reverb en echo) maar er worden geen nieuwe instrumenten of vocalen toegevoegd. Hierdoor ontstaan nieuwe en unieke versies op basis van de originele opnamen. Naast de DJ’s Florent en André is ook Remco actief tijdens Upgreatz. In de rol van VJ voorziet hij alle muziek van eigen videocontent, die op schermen wordt getoond.

UpgreatZ brengt ongehoord goede versies van 70’s- en 80’s-klassiekers. De beste muziek uit de jaren ‘70 en ‘80 die klinkt alsof het gisteren is gemaakt.

Your favorite vinyl re-grooved!
-DJ optreden (2 DJ’s & 1 VJ)
-Speelduur: max. 4 uur
-Inclusief videocontent
-Exclusief licht, geluid en overige techniek

UpGreatz boeken

Prijs UpgreatZ boeken?

Wilt u UpgreatZ boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van UpgreatZ en de beschikbaarheid van Paul de Munnik?

BURO2010-AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van UpgreatZ. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van UpgreatZ.

Wilt u andere bekende DJ’s boeken of inhuren bekijk dan ook de DJ’s op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • DJ optreden (2 DJ's & 1 VJ)

Social media UpgreatZ

Video