BURO2010
  • Van Dik Hout boeken?
    Van Dik Hout boeken?

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Van Dik Hout

Sinds hun doorbraak in 1994 staat de band Van Dik Hout aan de top met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketenden ze met ‘Stil In Mij’ een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop.
Komend jaar wordt bijzonder: 2019 staat namelijk in het teken van 25 jaar Van Dik Hout! De band viert dit met de release van een gloednieuw album, documentaires, nieuwe singles én een ‘Best Of’ compilatie album. Het jubileumjaar wordt op 4 januari afgetrapt in een bomvol Paradiso.

Prijs Van Dik Hout boeken?

Wilt u Van Dik Hout boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Van Dik Hout en de beschikbaarheid van Van Dik Hout?

BURO2010-AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Van Dik Hout. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Van Dik Hout.

Wilt u andere bekende zanggroepen boeken of inhuren bekijk dan ook de zanggroepen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Live band
  • Akoestische setting
  • Trio bezetting

Social media Van Dik Hout

Twitter