BURO2010
  • Persfoto Willem Gunneman
    Persfoto Willem Gunneman
Offerte Persfoto

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Willem Gunneman

Rap scherp en adrem…

Rap van de tongriem gesneden, verbazingwekkend scherp en uiterst adrem, zo kunnen we Willem Gunneman het beste omschrijven. Tijdens zijn ter plekke ijzersterk geïmproviseerde show weet Willem Gunneman als geen ander inhoud, sprekers en spontane gesprekken te vertalen in een interactieve cabaretvoorstelling, sprekend lied of pakkend gedicht. Zowel op corporate events als bij privé gelegenheden. Inzetbaar op elke locatie en ieder moment. ImPROFisatie van ongekend niveau.

Willem Gunneman verleende zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma’s. Van de Coen en Sandershow, Studio Sport, Kassa en Koffietijd tot wekelijkse muzikale columns en bijdragen op RTV Oost, Omroep Gelderland en RTV Noord.

Als schrijver schreef en componeerde Willem tientallen liedjes voor onder meer Henk Wijngaard, Karin Bloemen, Rene Karst, Monique Smit, Henk Dissel en vele anderen.

Een optreden van Willem sluit aan bij ieder thema of gelegenheid en spreekt tot ieders verbeelding. Van groots tot klein in een intieme setting.

 

Boekingen van Willem Gunneman

De buitengewoon veelzijdige en enthousiaste Willem Gunneman behoort tot de absolute top van de vaderlandse improvisatie. Willem is inzetbaar  als uitnodigende teaser, frisse break, rode draad of spraakmakende afsluiter. Uniek, interactief en altijd met respect.

Solo of samen met pianist Menno Beijer, Jan Vayne, Cor Bakker en anderen… Succes verzekerd!

Prijs Willem Gunneman boeken?

Wilt u Willem Gunneman boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Willem Gunneman en de beschikbaarheid van Willem Gunneman?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Willem Gunneman . Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Willem Gunneman.

Wilt u andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Improvisatie cabaret / kleinkunst
  • Dichter (ter plekke)
  • Presentator / host

Social media Willem Gunneman

Video