BURO2010
Offerte Persfoto

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Zoë Livay

Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Zoë Livay. Tijdens haar jeugd draait haar moeder thuis muziek van André Hazes, zingt Zoë in de kerk en maakt ze onderdeel uit van een popkoor. Het is dan ook niet zo gek dat ze zich op achttienjarige leeftijd inschrijft voor The Voice Of Holland. Met een prachtige versie van Adele’s ‘Hometown Glory’ blaast Zoë de jury omver. In de jaren erna brengt ze verschillende succesvolle tracks uit.

Na de EP ‘Openhartig’ uit 2022, keert de eigenzinnige Zoë dit jaar terug naar de basis met de focus op haar sterke, authentieke stem en akoestische instrumenten. Zoë worstelde de afgelopen jaren met negatieve gevoelens en kwam tot het besef dat ze deze moest gaan delen met anderen. Dat doet ze in haar nieuwe muziek, waarvan de eerste singles ‘Met Een Reden’ en ‘De Nacht’ de eerste voorproefjes zijn.

Zoë heeft een boodschap die ze via haar muziek wil uitdragen: share your thoughts and empower eachother. ‘Er zijn veel mensen die vastzitten in hun eigen gedachten, die rondlopen met een gevoel helemaal nergens bij te horen’, aldus Zoë. Ze hoopt deze mensen middels haar muziek te laten inzien dat er altijd twee kanten zijn: er is duisternis, maar er zal ook altijd licht zijn. Dit wil ze bereiken door allereerst zichzelf op tafel te leggen. Met hart én ziel.

Zoë is met full band te boeken (50 minuten), maar ook in een semi-akoestische setting met gitaar, toetsen en viool (30 minuten).

Zoë Livay boeken?

Wilt u Zoë Livay boeken of inhuren? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Zoë Livay en de beschikbaarheid?

Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Zoë Livay.

Wilt u andere bekende zangeressen of zangers boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Zangeres

Social media Zoë Livay

Video