BURO2010
  • Anita Meyer, al meer dan 30 jaar aan de top!
    Anita Meyer, al meer dan 30 jaar aan de top!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Anita Meyer

Anita Meyer boeken?

Met de internationale megahit ‘Why tell Me Why’, meerdere top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyer zich met recht de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren ‘80 en ‘90 noemen. Anno nu is Anita echter weer helemaal terug van…  eigenlijk nooit weggeweest!

Haar grootste hit ‘Why tell Me Why’ is onlangs door verschillende DJ’s opnieuw uitgebracht en wederom met internationaal succes. Hierdoor maakt momenteel een heel nieuwe generatie kennis met de muziek van Nederlands meest succesvolle zangeres.

Inmiddels staat Anita Meyer ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment en ook vandaag de dag weet zij keer op keer een fantastisch optreden te realiseren.

Een gegarandeerde hit op uw evenement!

Anita Meyer, al meer dan 30 jaar aan de top!

Foto: Roy Beusker

www.anitameyer.nl

Interesse in ander entertainment? Klik hier voor het grootste overzicht van entertainment in Nederland.

Meijer werd geboren in Rotterdam-Zuid en vier jaar later verhuisde ze naar IJsselmonde. Meijer trad als kind op (eerst nog met haar broer) in koortjes. Er verschenen singles onder de naam Anita & René, Go-Go en Joy (single Sail away). Ze begon midden jaren zeventig als een veelgevraagde achtergrondzangeres, onder meer voor Patricia Paay. Ze maakte deel uit van de supergroep “Holland”, die de eenmalige single Hans Brinker symphony (1971) uitbracht. De doorbraak als soloartieste was in 1976 met The alternative way, een samenwerking met Hans Vermeulen. Dit nummer werd in Nederland een nummer 1-hit, en ook haar volgende singles verkochten goed. Meer info vind je hier.

Boekingsinformatie Anita Meyer

Wil je Anita Meyer boeken of inhuren voor een optreden op jouw personeelsfeest, bedrijfsevenement of privéfeest? De basisprijs voor een optreden van Anita Meyer bedraagt € 6.950 exclusief BTW en Buma. Voor privéfeesten (bruiloft, verjaardag) bedraagt de basisprijs € 5.950 exclusief BTW. Een optreden van Anita Meyer duurt ca. 30 minuten.

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Anita Meyer. Voor vragen over beschikbaarheid en voorwaarden, kun je rechtstreeks contact opnemen met john@buro2010.nl, hij helpt je met plezier verder!

Wil je andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl.

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden
  • Live Band
  • Als gastsoliste

Social media Anita Meyer

Video

Nieuws Anita Meyer