BURO2010

Over BURO2010

Jarenlang intensief samenwerken met artiesten, cateraars, locaties, technici, decorateurs en andere professionals uit de events- & entertainmentindustrie heeft ons de bagage gegeven om voor elke opdrachtgever en elke gelegenheid een passend, creatief en onvergetelijk concept te schrijven.

Ons eventbureau organiseerde (o.a.) meerdaagse mega-evenementen in stadions, glamoreuze bruiloften, grootschalige beurzen, intieme productintroducties, uitbundige personeelsfeesten en inhoudelijke leerconferenties, zowel nationaal als internationaal.

Veel klanten spraken keer op keer hun vertrouwen uit resulterend in honderden events, duizenden ervaringen met leveranciers en een veelvoud aan tevreden gasten die telkens verrast, veilig en voldaan huiswaarts keerden.

Wij zijn 100% onafhankelijk en stellen per evenement het meest geschikte team van specialisten en leveranciers samen, afhankelijk van uw doelstellingen, de aard van het evenement en uw budget. Wij voeren daarbij – samen met u – de eindregie met als ultieme doelstelling: balans en synergie tussen alle onderdelen van het evenement!

Als direct en officieel entertainmentboekingsbureau van vele artiesten verzorgen wij tevens entertainment in de breedste zin. De combinatie van jarenlange ervaring, een eigentijdse aanpak, en een duidelijke toekomstvisie zorgt ervoor dat vele artiesten zich exclusief laten vertegenwoordigen door BURO2010. U boekt dus direct: dat is productioneel duidelijk, snel en tegen de aantrekkelijkste prijzen!

BURO2010 creëert en produceert tevens tailormade entertainmentconcepten, showformats, dinershows en concertproducties voor bedrijven, merken, attractieparken, hotelketens, partycentra en de leisure industrie.

Ook adviseren wij als entertainmentmarketingbureau bedrijven en merken die BN-ers willen inzetten ten behoeve van radio/televisie reclamecampagnes, commercials, endorsements, voice-overs en (eventuele cross mediale) acties via internet of Retail.

Het team van BURO2010 bestaat uit:

Bob van der Kolk, Guillaume van der Kolk, Peter Verbunt, Jack Feld, Han van de Veerdonk, John Weijel en Dianne Verbunt

Moments
to remember.

Artiesten boeken BURO2010