BURO2010

YouTubers

Influencer, vlogger of TikTokker inhuren voor een optreden?

YouTubers, het zijn de nieuwe BN’ers van deze tijd. Ongekend populair, met massale following!

Je kunt deze YouTubers bij BURO2010 inhuren en boeken voor een meet & greet, een q&a (vraag en antwoord), een fotomoment en (soms) een live-performance. Wil jij ook een Viral Area creëren op je festival, een Kids Heroes concept boeken in een winkelcentrum, een Dj-set inhuren met één van deze top-Influencers of een prijs aanvragen voor een Tiktokker? Al deze New Generation Artists kun je boeken via Artiestenburo2010. Note: vaak niet voor privefeesten.

Klik hier voor een overzicht van alle YouTubers.

Ga naar de YouTubers

Viral Branding – Direct Effect

YouTubers en andere Influencers zorgen voor ongekende impact en hebben een groot bereik. Niet gek dat veel bedrijven, merken en instellingen deze ‘beïnvloeders’ inzetten als Viral Branding.
Is het doel van de campagne om je doelgroep te activeren, inspireren of awareness te creëren? Met branded video’s, sponsored posts, insta-stories en andere social media-uitingen bereik je direct effect. Dat kan eenmalig en kleinschalig (ook voor MKB) of langdurig als effectieve campagne in een op maat gemaakte cocktail van online uitingen.

Ons zusterbedrijf Alpaca Agency is gespecialiseerd in Viral Branding en komt graag met je in gesprek voor een kennismaking en gratis brainstorm in ons kantoor in Almere.

Klik hier voor de site van Alpaca Agency. Hier vind je onze blog.

Alpaca Agency