BURO2010
  • Big, Black & Beautiful
    Big, Black & Beautiful

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Big Black & Beautiful

Big Black and Beautiful boeken?

Hun persoonlijkheden zijn Big, ze zijn Black en hun stemmen en kleding zijn Beautiful:  

Deze drie sisters of soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs legendarische meidengroepen zoals The Three Degrees, Sister Sledge en The Pointer Sisters. Maar ook hedendaagse girl groups zoals Destiny’s Child passeren de revue.

BBB is naast hun tape-act ook live te boeken (als miniconcert, of als gastsolistes) met diverse bands zoals onder andere The Boston Tea Party en de veelzijdige band van Stephan Geusebroek. Deze diva’s maken van ieder optreden een zinderend feest der herkenning! Bovendien overgoten met Soul en Glitter and Glamour. Ook in de theaters hebben de dames van BBB steeds veel succes. Bent u op zoek naar een internationale sound? Zoek niet verder!

Zoek jij meer of ander entertainment? Bekijk dan onze portal eens.

De site van BBB vind je hier.

Big, Black & Beautiful

Big, Black & Beautiful is een zanggroep. De groep, bestaande uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David is in 2002 opgericht door Bos Theaterproducties. Naast de theatervoorstelling treedt de groep regelmatig in het land op. Tot nu toe heeft de groep drie theatervoorstellingen op haar naam staan. Meer info, klik hier.

Prijs Big Black and Beautiful boeken?

Wilt u Big Black & Beautiful boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Big Black & Beautiful en de beschikbaarheid van Big Black & Beautiful ?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Big Black & Beautiful . Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Big Black & Beautiful.

Wilt u andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden
  • Live Band
  • Als gastsolistes

Social media Big Black & Beautiful

Video

Nieuws Big Black & Beautiful