BURO2010
Offerte Persfoto

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Carolina Dijkhuizen

Carolina Dijkhuizen boeken?

The Queen of Disco is back! Bad Girls, MacArthur Park, Hot Stuff, Could It Be Magic, I Feel Love, Love Is In Control, Last Dance… Donna Summer is al jaren het grote voorbeeld voor π˜Ύπ™–π™§π™€π™‘π™žπ™£π™– π˜Ώπ™žπ™Ÿπ™ π™π™ͺπ™žπ™―π™šπ™£.

 

π˜Ύπ™–π™§π™€π™‘π™žπ™£π™– π˜Ώπ™žπ™Ÿπ™ π™π™ͺπ™žπ™―π™šπ™£ werd landelijk bekend door haar hoofdrollen in bekende musicals zoals Aida, The Lion King, Sister Act, Dreamgirls, The Bodyguard en momenteel in Mamma Mia. Op televisie maakte ze indruk in programma’s als De Beste Zangers, De Verraders, Expeditie Robinson en Wie is de Mol? Als actrice schittert ze momenteel in de met goud bekroonde bioscoopfilm ‘Juf Braaksel en de magische ring’, en is ze te zien in tv-series zoals De Eindmusical, Moordvrouw en GTST.

 

π˜Ύπ™–π™§π™€π™‘π™žπ™£π™– π˜Ώπ™žπ™Ÿπ™ π™π™ͺπ™žπ™―π™šπ™£ biedt drie verschillende tape-acts aan van 30 minuten, namelijk:

1) DONNA SUMMER TRIBUTE (met 2 backing vocals)

Een set met de allergrootste hits van The Queen of Disco, Donna Summer. Van Hot Stuff, Bad Girls naar MacArthur Park, Could it be magic en natuurlijk Last Dance.

2) DISCO CLASSICS (70/80) (solo)

De tweede set van 30 minuten sluit naadloos aan en bevat de grootste disco klassiekers uit de jaren 70 en 80. Denk aan hits van Chic, Sister Sledge, Diana Ross, Tina Turner, Whitney Houston en natuurlijk Donna Summer.

3) DANCE CLASSICS (80/90/00) (high energy show met dansers/danseressen)

Voor de Prides, Foute feesten, Dance events, Heerenzittings, Zomerfeesten heeft ze samen met 2 dansers of danseressen dampende 30 minuten set met heerlijke medleys van oa Rihanna, Jennifer Lopez en hits als Show me love, A deeper love, Finally, Freed from desire, Rhythm is a dancer tot Rainbow in the sky.

Deze sets zijn met elkaar te combineren, zodat je de perfecte samenstelling kan creΓ«ren voor jouw evenement!

Social media Carolina Dijkhuizen

Video