BURO2010
  • Cor Bakker - veelzijdig!
    Cor Bakker - veelzijdig!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Cor Bakker

Cor Bakker boeken?

Cor Bakker begon met pianospelen op 11-jarige leeftijd en werd later geïnspireerd door Louis van Dijk om zijn talent verder te ontwikkelen. Op het conservatorium studeerde hij Cum Laude af, om vervolgens in Los Angeles -bij zijn grote muzikale inspirator Clare Fischer- zich verder te ontplooien.

Inmiddels is zijn muzikale CV uniek en zeer indrukwekkend!

Cor begeleidde vrijwel alle nationale artiesten en vele internationale, waaronder: Adele, Al Jarreau, Boyzone, James Morrison, Jamie Cullum, Joss Stone, Katie Melua, Kylie Minoque, Lionel Richie, Oleta Adams, Robbie Williams, e.v.a.(!)

Cor, die zich ontwikkelde tot een super veelzijdig muzikant, maakte meerdere solo Cd’s, verzorgde diverse theater- en promstournees en talloze concerten.

Vele bijzondere prijzen zoals: de Gouden Harp, de Kiwanis Jazz Award en de Gouden Notenkraker mocht hij in ontvangst nemen. Sinds april van dit jaar mag Cor zich bovendien Ridder in de orde van Oranje Nassau noemen!

Door zijn deelname aan vele radio- en tv-programma’s (o.a. Paul de Leeuw, Cor & Co., Cor op Reis, The Passion, e.a.) is Cor inmiddels ook bn-er  met een generatieoverschrijdend muzikaal succes. Daarmee is Cor Bakker een graag gezien (e) gast op uw besloten personeelsfeest, jubileum, gala of privéfeest. Informeer naar de mogelijkheden!

cor-bakker-band-boeken

Meer over Cor:

Cor Bakker (1961) begint op 11-jarige leeftijd met piano spelen. Hij raakt als kind geïnspireerd door Louis van Dijk, die toen al een bekend pianist was. Uiteindelijk was het ook Louis van Dijk die Cor aanspoorde zijn muzikale talent verder te ontwikkelen aan het conservatorium. In 1984 studeert Cor Bakker cum laude af aan het Amsterdamse Sweelinck Conservatorium in de richting piano/improviserend musicus. Hij vervolgt zijn studie in Los Angeles bij de Amerikaanse pianist, componist en arrangeur Clare Fischer (1928). Tot op de dag van vandaag is deze oud-docent Cor’s grootste muzikale inspirator.

Na zijn studie begeleidt Cor Bakker nagenoeg alle belangrijke artiesten die Nederland rijk is, is hij elf jaar lang vaste pianist van het Metropole Orkest en werkt hij mee aan diverse radio- en televisieprogramma’s. Televisie is dat wat hem landelijke bekendheid geeft, wanneer hij de muzikale begeleiding verzorgt in de vele televisieprogramma’s van Paul de Leeuw.

Hij werkt in zijn carrière mee aan diverse theaterproducties en concertseries, als onderdeel van een groter geheel of als begeleider van artiesten als Karin Bloemen, Jenny Arean maar ook internationale sterren als Shirley Bassey en Oleta Adams. In 2010 wil hij de rollen ook een keer omdraaien en treedt de altijd zo bescheiden begeleider nu letterlijk op de voorgrond als gastheer in zijn theaterserie: ‘Cor Bakker Ontvangt’. In de jaren die volgen ontvangt hij artiesten als Brigitte Kaandorp, Louis van Dijk en Mike Bodde.

Gedurende zijn carrière brengt Cor Bakker tot nu toe zes ‘eigen’ albums uit en verleent hij zijn medewerking aan diverse cd- en dvd producties van andere artiesten.

Eind 2014 ontwikkelt hij een educatief online pianoles programma, via internet geeft Cor online pianolessen aan zowel beginners als gevorderden via de website: www.pianospelenmetcor.nl

Prijs Cor Bakker boeken?

Wilt u Cor Bakker boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Cor Bakker en de beschikbaarheid van Cor Bakker?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Cor Bakker. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Cor Bakker.

Wilt u andere bekende instrumentalisten boeken of inhuren bekijk dan ook de instrumentalisten op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Cor Bakker solo
  • Cor & Co. (incl. artiest)
  • Cor Bakker Trio
  • Cor Bakker (Begeleidings) Band
  • Cor Bakker Talentenband (met uw personeel)

Social media Cor Bakker

Video

Nieuws Cor Bakker