BURO2010

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Groove Department

Groove Department boeken?

Groove Department is de ultieme top-100 coverband voor feesten in binnen- en buitenland. Denk aan vier spetterende blazers, een strakke ritmesectie en een waanzinnige frontvrouw. Gedreven door aanstekelijk enthousiasme met een groovy sound en unieke arrangementen. Dát is Groove Department!

Sinds de oprichting heeft de band al vele successen behaald. Zo werden Paradiso en poppodium 013 plat gespeeld in de landelijke finales van de Clash of the Coverbands.

Ook deelde de band het podium met onder andere Guus Meeuwis, Bløf, Miss Montreal en Kensington. De liveshows zijn een uitgekiende mix van populaire hits van nu en de classics van toen. De band speelt door heel Nederland, maar daarnaast gaat Groove Department ook regelmatig op tournee naar het buitenland. Enkele recente bestemmingen zijn Aruba, Bonaire, Curaçao, Frankrijk, Spanje en Suriname.

Met een vast technisch team voor licht en geluid onder leiding van Hans Wijnbergen wordt bij elke gelegenheid de optimale sound neergezet.

Dé band voelt zich als een vis in een water op zowel festivals, pleinfeesten en tentfeesten, maar is ook perfect geschikt voor besloten evenementen, bedrijfsfeesten, jubilea and more…

www.groovedepartment.nl 

Sinds jaren werkt Groove Department met een vast team van ervaren technici. Dit team levert een soepel technisch product en garandeert dat telkens weer de enige echte ‘GD-sound’ wordt neergezet. De band speelt draadloos en met in-ear monitoring, wat ook op grotere podia veel beweeglijkheid en een sterke interactie met het publiek mogelijk maakt.

Hoe lekker is het wanneer een DJ samen met de band een waanzinnige avond tot stand brengt! Het tegenovergestelde is ook waar: niets frustrerender dan wanneer band en DJ niet ‘in sync’ zijn. Daar hebben wij het antwoord op. In samenwerking met een aantal vaste DJ’s zorgen we ervoor dat de show één geheel wordt en aansluit bij de gewenste sfeer.

Wil jij naast je band ook een toffe Dj-act op jouw feest, klik dan hier.

Boekingsinformatie Groove Department

Wil je Groove Department boeken of inhuren voor een spetterend optreden op jouw personeelsfeest, bedrijfsevenement, festival, tentfeest of privéfeest? De basisprijs voor een optreden van Groove Department bedraagt € 3.800 exclusief BTW en Buma, inclusief een licht- en geluidsinstallatie tot ca. 750 personen. Kan Groove Department inprikken op een aanwezige professionele licht- en geluidsinstallatie, dan bedraagt de basisprijs € 3.300 exclusief BTW en Buma. Voor kleinere events is Groove Department te boeken met een kleine licht- en geluidsset tot ca. 300 personen, de basisprijs hiervoor bedraagt € 3.520 exclusief BTW en Buma.

Groove Department speelt 3 sets van 45 minuten binnen maximaal 4 aaneengesloten uren, of 2 sets van 60 minuten met een pauze liever niet langer dan 30/45 minuten.

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Groove Department. Voor vragen over beschikbaarheid en voorwaarden, kun je rechtstreeks contact opnemen met jack@buro2010.nl, hij helpt je met plezier verder!

Wil je andere bekende bands boeken of inhuren bekijk dan ook de bands op onze portal www.artiestenburo2010.nl.

Boekingsmogelijkheden

  • Live Band

Social media Groove Department

Video

Nieuws Groove Department