BURO2010
  • New Amsterdam Orchestra
    New Amsterdam Orchestra
  • New Amsterdam Orchestra
    New Amsterdam Orchestra

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

New Amsterdam Orchestra

New Amsterdam Orchestra boeken?

New Amsterdam Orchestra (NAO) – onder leiding van Stephan Geusebroek – is werkelijk uniek! Geen enkele andere formatie in Nederland is in staat om vrijwel alle topartiesten live te begeleiden.
Van de meeste artiesten zijn al veel arrangementen aanwezig. Dat scheelt dus aanzienlijk in de kosten.

De basisbezetting (12-pers) is uit te breiden met o.a. strijkers, extra blazers en zelfs een gospelkoor! Zo ontstaat een compleet swingend symfonisch orkest van ca. 65 (tot zelf 100) musici. Maar ook een kleinere intiemere combo-setting behoort tot de mogelijkheden.

New Amsterdam Orchestra BankGiro Loterij Concerten

Foto: Roy Beusker

Door op 1 avond meerdere artiesten live te laten begeleiden ontstaat de mogelijkheid om een ‘Vrienden van… (naam van uw bedrijf)’ te creëren waarbij ook nog eens unieke (duet) combinaties mogelijk zijn. Vaak treedt NAO op als openingsshow, finaleshow of zelfs avondvullend.

New Amsterdam Orchestra live met alle artiesten

NAO begeleidt vrijwel alle populaire artiesten zoals o.a. Alain Clark, Waylon, Trijntje Oosterhuis, Big Black & Beautiful, Edsilia Rombley, Wolter Kroes, Xander, Gordon, Rene Froger, Belle Perez, Anita Meyer, Lange Frans, Acda en de Munnik, Racoon, Candy Dulfer e.v.a.!

Totaal meer dan 100 nationale artiesten staan op de begeleidingslijst van NAO. Maar ook internationale namen werken graag het bijzondere New Amsterdam Orchestra.

New Amsterdam Orchestra gaypride

Stephan Geusebroek is tevens vaste bandleider van vele artiesten en hij was muzikaal leider van o.a. de ABN AMRO private banking concerten, de BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcerten, en vele speciale concerten zoals Girls First, EuroPride (Gaypride), By Invitation Only, George Michael Tribute (Paradiso) e.v.a.

New Amsterdam Orchestra George Michael Tribute

Ook componeert Stephan in opdracht van merken muziek voor commercials. Als veel gevraagd arrangeur werkt hij onder andere met/voor Het Metropole Orkest en Het Concert Gebouw Orkest.

Wilt u de totale lijst ontvangen met artiesten die optreden met New Amsterdam Orchestra? Of wenst u meer informatie te ontvangen over Stephan Geusebroek? Stuur ons dan een email.

Wilt u inspiratie op doen voor uw event? Bekijk dan het YouTube kanaal van Stephan Geusebroek en klik hier.

New Amsterdam Orchestra

 

Prijs New Amsterdam Orchestra boeken?

Wilt u New Amsterdam Orchestra boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van New Amsterdam Orchestra en de beschikbaarheid van New Amsterdam Orchestra?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van New Amsterdam Orchestra. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van New Amsterdam Orchestra.

Wilt u andere bekende bands boeken of inhuren bekijk dan ook de bands op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Combo
  • Band ca 6-12 muzikanten
  • Orkest tot 65-100 muzikanten
  • Projecten op aanvraag

Social media New Amsterdam Orchestra

Video

Nieuws New Amsterdam Orchestra