BURO2010
Offerte Persfoto

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

New Gospel Sensation

Swingend, uitdagend en verrassend…

Ja zo kun je New Gospel Sensation het beste omschrijven. Met deze high impact gospel groep hééft alles in huis… want met hun swingende intermezzo’s en weergaloze slotact is het publiek niet van de dansvloer te krijgen.  De grootste gospelhits als Happy Days en Lovely Day passeren de revue. Maar ook in een funky gospeljasje gestoken popsongs als Diamonds en One Love zullen niet ontbreken. Een gegarandeerd succes! 

New Gospel Sensation boeken?

Met hun dynamische en energieke performance onderscheidt The New Gospel Sensation zich in de gospelwereld. Door de vele mogelijkheden en de hoge mate van flexibiliteit zijn ze een veelgevraagde gospel groep voor bij huwelijksvoltrekkingen. Met ingetogen ballads en stampende gospels tijdens ‘de mooiste dag’, zorgt dit keer op keer voor memorabele momenten.
New Gospel Sensation boeken voor jullie trouwdag? Informeer tijdig naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. 

New Gospel Sensation boeken?

Wilt u New Gospel Sensation boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van New Gospel Sensation en de beschikbaarheid van New Gospel Sensation?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van New Gospel Sensation. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van New Gospel Sensation.

Wilt u andere bekende zangeressen of zangers boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden
  • Tape optreden + Pianist
  • Tape optreden + Pianist & Gitarist

Social media New Gospel Sensation