BURO2010
18/09/14

Alain Clark op zoek naar muzikaal talent

Alain Clark zal tijdens zijn komende theatertour een podium bieden aan jong talent. Solo muzikanten, zangers of zangeressen krijgen de kans hun talent voor het voetlicht te brengen. Dit vindt plaats tijdens de theatervoorstelling van Alain Clark.

Kaarten voor de theatertour zijn verkrijgbaar via de zalen.

Per stad waar Alain speelt, in totaal 32 steden, zal hij opzoek gaan naar de beste lokale artiest. Hij of zij krijgt 3 minuten speeltijd onder begeleiding van zijn band.

“Ik raak geïnspireerd door jonge muzikanten, als je ziet hoeveel talent er rond loopt in Nederland, ik laat me daarom graag verrassen en ben benieuwd naar de aanmeldingen. Het lijkt me erg leuk om artiesten aan de start van hun carrière in de spotlight te zetten.”

Alain Clark werd zes jaar geleden bekend door zijn debuutalbum ‘Live It Out’ welke meer dan 200.000 keer werd verkocht. De zanger uit Amsterdam scoorde hits als ‘This Ain’t Gonna Work’ en het duet met zijn vader ‘Father And Friend’.

De inmiddels 35-jarige zanger ontving een Edison, 3FM award en tourde door Europa.

Artiesten in de dop kunnen hun youtube video sturen naar: info@alainclark.nl

De theatertour van Alain Clark gaat op 7 oktober van start in de Kleine Komedie en komt langs alle grote steden in Nederland. Kijk hier voor alle data.

Gerelateerd nieuws