BURO2010
06/01/17

‘Amígo’ van Chef’Special in wereldwijde FIFA-commercial

De single ‘Amígo’ van Chef’Special wordt gebruikt in het reclamespotje voor FIFA 17 Ultimate Team. De commercial is donderdag gelanceerd en telt inmiddels al meer dan 250.000 views.

‘Amígo’ is de titeltrack van het nieuwe Chef’Special-album, dat op 3 maart verschijnt.

Amerikaanse stadiontour
Maar liefst 47 shows speelden ze afgelopen zomer in de VS als support-act van Twenty One Pilots. Chef’Special stond twee keer in de Madison Square Garden en trad op in het wereldberoemde Red Rocks amfitheater. In maart 2017 verschijnt het nieuwe album ‘Amigo’ en later dit jaar geeft de Haarlemse band de grootste show uit hun carrière, in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Ziggo Dome
Chef’Special geeft op 7 oktober 2017 een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. Het wordt de grootste show uit de carrière van de band. Tickets voor het concert zijn hier verkrijgbaar.

“Na een zomer arena’s gespeeld te hebben in Amerika, als support-act, voelt het onwijs dope onze eerste eigen arena show in Nederland aan te kondigen. De Ziggo Dome spelen voor onze eigen fans, dat is een droom die uitkomt. We hebben heel veel zin om met de tracks van het nieuwe album een live show te creëren die zelfs in zo’n grote zaal een persoonlijke feel heeft en mensen samenbrengt.”, aldus Joshua Nolet, zanger van Chef’Special.

Gerelateerd nieuws