BURO2010
02/03/17

Boekingstip voor uw event: Lisa Lois sings Adele

Zangeres Lisa Lois is momenteel op tour met ‘Lisa Lois sings: Adele’. De winnares van X-Factor 2009, die bekend werd dankzij hits als ‘Hallelujah’, ‘Promises Promises’ en ‘Silhouette’, slaat voor de ode de handen ineen met gitarist Chris Kikic (Land Of Airplanes, Sandra van Nieuwland). Samen verzamelden ze een fantastische groep muzikanten bij elkaar.

Adele, die inmiddels drie albums heeft uitgebracht, is één van de succesvolste artiesten van deze generatie. Met singles als ‘Chasing Pavements’, ‘Someone Like You’ en ‘Hello’ bestormt ze keer op keer de hitlijsten. Ze weet alles en iedereen te raken met haar hartverscheurende songteksten en krachtige, soulvolle stemgeluid. Lisa kan zich heel erg vinden in de songs van Adele en beschouwt haar dan ook al jaren als een groot voorbeeld. Ook wordt Lisa vaak vergeleken met Adele. Iets wat ze ziet als een enorm compliment. Inmiddels staan er een aantal clubshows geboekt door het hele land welke volledig is uitverkocht!

Speciaal voor besloten events is Lisa Lois beperkt beschikbaar met haar Adele-tribute. Daarnaast blijft uiteraard de mogelijkheid om Lisa Lois te boeken met haar eigen live band of in kleine akoestische setting. Informeer naar de mogelijkheden!

Besloten boekingen: AAA2010
Tel: 020 – 760 0312 / info@aaa2010.nl

Openbare boekingen: Agents After All
Tel: 020 – 521 0010 / info@agentsafterall.nl

Gerelateerd nieuws