BURO2010
02/10/17

Chef’Special gaat de clubs in na uitverkochte Ziggo Dome

De show van Chef’Special op 7 oktober 2017 in de Ziggo Dome is vandaag geheel uitverkocht geraakt. De band maakte daarop direct bekend volgend jaar op clubtour te gaan met optredens in Tilburg, Utrecht en Groningen. Kaarten voor de clubtour gaan maandag 9 oktober om 10:00 uur in de verkoop via de zalen.

De clubtour in maart staat in het teken van het nieuwe album ‘Amigo’ dat dit voorjaar uitkwam met hitsingles als ‘Amigo’ en ‘Try Again’ waar de band gouden awards voor ontving. De band speelde dit jaar op alle grote festivals als Pinkpop, Concert at SEA en Lowlands en bracht in juli nog een aangrijpende video clip uit van de laatste single ‘Because I Love You’.

‘‘Crazy… Het voelt alsof alle mensen waar we door de jaren heen voor hebben mogen spelen hier gaan samenkomen. We gaan alles geven met deze show, en ze bedanken voor alle support en liefde so far. Voor alle fans die er niet bij kunnen zijn, of de Ziggo te groot vinden, doen we volgend jaar de “Amigo” clubtour. ”, aldus Joshua Nolet, zanger van Chef’Special.

In Nederland brak Chef’Special door met de hit ‘In Your Arms’ en ontvingen ze een gouden plaat voor het album ‘Passing Through’. De Haarlemse band gaf eerder twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall en tourde vorige zomer drie maanden door Noord-Amerika als voorprogramma van Twenty One Pilots.

Chef’Special – Amigo Tour

15-03 TivoliVredenburg Ronda, Utrecht
17-03 Poppodium 013, Tilburg
22-03 De Oosterpoort, Groningen

Gerelateerd nieuws