BURO2010
12/09/16

Chef’Special volgend jaar in Ziggo Dome

Chef’Special geeft 7 oktober 2017 een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Het wordt de grootste show uit de carrière van de band. De kaartverkoop van het concert is direct gestart.

“Na een zomer arena’s gespeeld te hebben in Amerika, als support-act, voelt het onwijs dope onze eerste eigen arena show in Nederland aan te kondigen. De Ziggo Dome spelen voor onze eigen fans, dat is een droom die uitkomt. We hebben heel veel zin om met de tracks van het nieuwe album een live show te creëren die zelfs in zo’n grote zaal een persoonlijke feel heeft en mensen samenbrengt.”, aldus Joshua Nolet, zanger van Chef’Special.

De nieuwe single ‘Amigo’ van Chef’Special is momenteel veelvuldig op de radio te horen en is een voorloper van het nieuwe album dat volgend jaar verschijnt. De band is net terug uit de Verenigde Staten waar ze afgelopen zomer drie maanden op tour zijn geweest als voorprogramma van Twenty One Pilots. De Noord-Amerikaanse arena-tour van 47 shows deed onder andere het wereldberoemde Madison Square Garden en Red Rocks Amphitheatre aan. De band is in Amerika getekend door het fameuze label  ‘Atlantic Records / Fueled By Ramen’ waarvan de eerste single ‘In Your Arms’ in de Amerikaanse ‘Billboard Chart’ is binnengekomen.

In Nederland brak de band door met de hit ‘In Your Arms’ en ontvingen ze een gouden plaat voor het album ‘Passing Through’. De Haarlemse band gaf vorig jaar twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall en speelde op festivals als Lowlands en Pinkpop.

De kaartverkoop van het concert in de Ziggo Dome is per direct gestart via www.chefspecialziggodome.nl

The post Chef’Special volgend jaar in Ziggo Dome appeared first on Agents After All.

Gerelateerd nieuws