BURO2010
27/02/17

DI-RECT geeft concert in AFAS Live op 3 november

DI-RECT geeft op 3 november een concert in AFAS Live, Amsterdam. De Haagse band maakte dit vanavond bekend bij het tv-programma ‘RTL Late Night’. De kaartverkoop voor de show is gelijk gestart via www.di-rect.com

DI-RECT komt dit jaar met een nieuw album getiteld ‘Rolling With The Punches’, waarvan nieuwe single ‘Ricochet’ al veelvuldig te horen is op de radio. Komende week start de band met een uitverkochte clubtour.

Zanger Marcel Veenendaal:

“We zitten in een toffe flow op dit moment, een uitverkochte clubtour en veel enthousiasme vanuit onze achterban. Met het komende album hebben we een nieuwe norm voor onszelf gesteld, iedereen staat maximaal in zijn kracht. We kijken er onwijs naar uit om 3 november een bijzondere show te gaan doen in AFAS Live, waarvoor we alles uit de kast gaan halen met de energie die men van ons gewend is.”

DI-RECT zit intussen al meer dan vijftien jaar in het vak. De band uit Den Haag scoorde hits als ‘Times Are Changing’, ‘Invincible’ en ‘Inside My Head’. Vorig jaar vierde de band haar 15-jarig jubileum met een concert op het strand van Scheveningen voor 12.500 mensen. De band won talloze awards en speelde op alle grote festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA.

DI-RECT
AFAS Live 
Amsterdam
Vrijdag 3 november 2017

Kaarten zijn verkrijgbaar voor 29,50 euro (exclusief servicekosten) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.di-rect.com

Gerelateerd nieuws